FOTO / Anda Adam a fost cerută în căsătorie în Cappadocia. ”Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru”

28.10.2021, 11:55
FOTO / Anda Adam a fost cerută în căsătorie în Cappadocia. ”Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru”
Anda Adam a fost cerută în căsătroie în Cappadocia. ”Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru”

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, a fost cerută în căsătorie de actualului ei partener, Yosif Eudor Mohaci. cerea în căsătorie a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Vedeta a dat publicității fotografii de la importantul eveniment din viața sa. ”Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru”, a declarat artista.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității acum mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Vedeta a dat detalii despre cum a fost emoționantul moment al cererii în căsătorie.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie în Cappadocia. ”A fost foarte emoționant, nu mă asteptam, am plâns de bucurie.”

”Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza! Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane. A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta. Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto…”, a povestit Anda Adam pentru wowbiz.ro.

”El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatite; s-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. A fost foarte emotionant, nu ma asteptam, am plans de bucurie… Toti oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastra ne felicitau si ne faceau cu mana. A fost ca intr-un film, parca nici nu imi vine ca a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram ca o sa se intample acest lucru… Cand vom decide si ziua nuntii va vom anunta”, a mai spus cântăreața.

citește și...