Anda Adam are afaceri în cosmetice. ”Am vrut să fac ceva să iasă bine și frumos, așa cum mi-am dorit”

29.08.2022, 12:02
Anda Adam are afaceri în cosmetice. ”Am vrut să fac ceva să iasă bine și frumos, așa cum mi-am dorit”
Anda Adam are afaceri în cosmetice

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 42 de ani, s-a lansat și în afaceri cu cosmetice. Artista a scos pe piață un parfum. Despre noua sa afacere a dat detalii vedeta pentru postul de televiziune Antena Stars. ”Am vrut să fac ceva să iasă bine și frumos, așa cum mi-am dorit”, a explicat binecunoscuta cântăreață.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. Sorin Nicolescu a fost cel care a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Anda Adam și actualul ei partener, Yosif Eudor Mohaci, și-au deschis propria afacere împreună – un club de distracții la Cluj. Acum, Anda Adam s-a lansat în afaceri cu cosmetice. Artista a scos pe piață un parfum. Despre noua sa afacere a dat detalii vedeta la postul de televiziune Antena Stras.

Anda Adam are afaceri în cosmetice. ”Îmi doresc să mă extind pe zona aceasta”

”Este un proiect pe care mi l-am dorit foarte mult. El este gata de anul trecut. Din păcate, abia acum am reușit să îl lansăm. Nu am vrut să mă grăbesc, am vrut să fac ceva să iasă bine și frumos, așa cum mi-am dorit. În sfârșit, sunt fericită că am acest produs… Mi-am dorit foarte mult să încep cu un parfum, pentru că îmi doresc să mă extind pe zona aceasta de cosmetice. Urmează și alte surprize. (…) Este un parfum care nu are cum să nu îți placă. Este un parfum care creează dependență”, a explicat Anda Adam, potrivit spynews.ro.

”Soțul meu mă sprijină foarte mult în tot ceea ce fac eu, în primul rând pe plan muzical, foarte mult”, a mai spus artista.

citește și...