Anda Adam și-a dat relația pe față cu noul iubit! Ce mesaj de dragoste i-a transmis bărbatului

24.07.2021, 09:30
Anda Adam și-a dat relația pe față cu noul iubit! Ce mesaj de dragoste i-a transmis bărbatului
Anda Adam și-a dat relația pe față cu noul iubit! Ce mesaj de dragoste i-a transmis bărbatului

Anda Adam nu se mai ascunde și și-a dat relația pe față cu noul iubit. Solista și-a asumat relația cu afaceristul din Cluj, transmițându-i acestuia un mesaj de iubire pe contul ei de Instagram. Blondina a publicat o imagine cu ea și noul său partener. 

Anda Adam este super-îndrăgostită de noul iubit, deși la început a fost reticentă cu declarațiile de iubire directe, în mediul online. Recent, artista a publicat o fotografie cu ei doi, în tandrețuri și sărutări.

Anda Adam și-a dat relația pe față cu noul iubit

Vedeta a scris și un mesaj de iubire simplu, dar de efect, pentru bărbatul care a cucerit-o, transmițându-i că este pur și simplu: „Îndrăgostită”.

În urmă cu câteva săptămâni, tatăl fiicei Andei Adam, Sorin Nicolescu, a confirmat că nu mai formează un cuplu cu artista.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Ce contează ce probleme avem noi? Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește.

Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Nicolescu la Antena Stars.

Anda Adam încă locuiește cu soțul său?

Pe de altă parte, Anda Adam este extrem de rezervată când vine vorba de viața ei personală. Într-un interviu recent, cântăreața a fost întrebată despre relația care există acum între ea și soțul ei.

Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam.

citește și...