Ce vrea să facă Viviana Sposub cu banii dacă va câștiga finala ”Bravo, ai stil!”. ”Îmi doresc foarte mult”

04.02.2022, 14:40
Ce vrea să facă Viviana Sposub cu banii dacă va câștiga finala ”Bravo, ai stil!”. ”Îmi doresc foarte mult”
Ce vrea să facă Viviana Sposub cu banii dacă va câștiga finala ”Bravo, ai stil!”. ”Îmi doresc foarte mult”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a explicat ce ar vrea să facă cu banii în cazul în care va lua premiul cel mare la emisunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.  ”Îmi doresc foarte mult” , a declarat aceasta. Viviana Sposub este una dintre cele cinci finaliste ale competiției.

În prezent, Viviana Sposub este una dintre vedetele care concurează la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. În finala concursului, care va avea loc în data de 5 februarie 2022, s-au calificat cinci vedete. Viviana Sposub, Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas si Bella Santiago se vor lupta pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Ce vrea să facă Viviana Sposub cu banii dacă va câștiga finala ”Bravo, ai stil!”. ”Voi pune banii deoparte deocamedată”

Viviana Sposub a dezvăluit, pentru kanald.ro, ce are de gând să facă cu banii în cazul în care va câștiga premiul cel mare, în valoare de 100.000 de lei, de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. “Spun cat de sincer pot eu, voi pune banii deoparte deocamdata pentru ca sunt o tanara la inceput de drum astfel ca imi doresc foarte mult sa pastram o suma de bani, sa imi iau un apartament al meu, o casa. Intotdeauna se gaseste ceva de facut cu banii”, a spus vedeta.


Viviana Sposub a vorbit și despre emisiunea la care este finalistă: ”Pentru mine, cele mai grele momente din competitie au fost conflictele, conflicte pe care le-am trait destul de intens si acelea au fost clipele in care am simtit ca vreau sa renunt sau ca nu mai pot. Dar imediat m-am ambitionat si m-am gandit la scopul meu si la cat de frumoasa este aceasta experienta astfel incat am ramas in aceasta competitie. Acest proiect m-a schimat din toate punctele de vedere. In primul rand stilistic dupa cum se observa si in al doilea rand am invatat o gramada de lucruri care ma vor ajuta pe mine ca adult, pe mine ca femeie, femeie stilata si ma bucur de fiecare piesa din puzzle-ul mare Bravo, ai stil!”.

citește și...