Viviana Sposub, în lacrimi la „Bravo, ai stil”: ”Am simțit răutate”

28.11.2021, 14:01

Viviana Sposub a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Bravo ai stil, în ediția din 27 noiembrie. Totuși, iubita lui George Burcea a izbucnit în lacrimi. Concurentele au criticat-o dur pentru momentul artistic pe care Viviana l-a avut, dar și pentru ținută sa. Chiar am simțit răutate, a spus Viviana.

În ediția din 27 noiembrie, Viviana a creat o ținută specifică Zilei Naționale a României. Fosta prezentatoare TV a creat un moment artistic, fiind acompaniată de taraful Silvian Voicu.

Ruxi a fost una dintre concurentele care au criticat-o pe Viviana.

Ruxi a criticat-o pe Viviana Sposub

„Felicitări pentru moment. Mă bucur că te lansezi în muzică, chiar ai talent pe chestia asta, Doamne ajută să îți meargă. Nu, eu nu am simțit emoție, dar pe mine nu mă impresionează genul ăsta de muzică. Probabil de-aia. (…) Ea vine în fiecare gală în negru, cumva ținuta nu e urâtă, dar mi se pare că e asemănătoare cu ținuta de ieri. A schimbat doar câteva accesorii”, a spus concurenta

Viviana Sposub a reacționat și a mărturisit că a simțit răutate din partea lui Ruxi și a Nicoletei Draga.

„Hai să vedem ce spun jurații. E părerea lor și nu e vorba de asta…Fiecare zice ce simte. Fiecare vede altfel. E vorba de moment în sine. Eu oricum vreau să aud părerea juraților. O să fiu bine. (…) Sunt obișnuită că Ruxi e cea care îmi comentează ținutele. De multe ori nu are cuvinte bune de spus în ceea ce mă privește. Asta e ok, am înțeles. Astăzi am fost puțin mai emoționată că atât Ruxi cât și Nicoleta au avut lucruri mai puțin bune de spus despre ținută, dar și despre moment. Cred că acolo a fost chestia care m-a sensibilizat pentru că muncesc foarte mult pentru ceea ce prezint aici, pun foarte mult suflet și sper că se vede asta.

Viviana Sposub: ”Chiar am simțit răutate”

Astăzi, din partea lor, chiar am simțit răutate. Dacă până acum le puteam considera mici înțepături sau neînțelegeri între colegi, astăzi am simțit răutate. Chiar m-au durut și mi-am pus niște semne de întrebare. Oare chiar nu le-a plăcut sau a fost răutate?”, a spus Viviana Sposub în emisiune, după criticile colegelor sale.

Jurații i-au oferit note foarte bune Vivianei Sposub. Tibi Clenci i-a notat prestația artistica cu 5, notă maximă.

Madalina Pamfile a fost descalificata din competitia Bravo, ai stil! Celebrities din cauza infectarii cu coronavirus.

 

citește și...