Amna a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. Cine sunt finalistele concursului

30.01.2022, 11:58
Amna a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. Cine sunt finalistele concursului
Amna a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. Cine sunt finalistele concursului

Cântăreața Amna, în vârstă de 37 de ani, este concurenta care a fost eliminată de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televizune Kanal D, în semifinala care a avut loc sâmbătă, 29 ianuarie 2022. La gala de sâmbătă s-a stabilit și cine sunt concurentele care s-au calificat în finala care va avea loc în data de 5 februarie.

Sâmbătă, 29 ianuariie 2022, a avut loc semfinala concursului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune moderată de Ilinca Vandici la Kanal D. În urma galei, o concurentă a fost eliminată. Cea care a părăsit competiția în urma voturilor telespectatorilor a fost cântăreața Amna.

De asemenea, în gala de sâmbătă s-a stabilit și care sunt concurentele care s-au calificat în finala ”Bravo, ai stil! Celebrities”, care va avea loc în data de 5 februarie 2022.

Amna a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Intuiesc foarte multe lucruri în viață”

„Intuiesc foarte multe lucruri in viata. Artistii au chestia asta mai dezvoltata, unii dintre ei. Bella, te iau in brate, succes! Eu vreau sa le multumesc celor din juriu. Au fost momente super grele, poate obositoare cand pici si zici nu, trebuie sa merg mai departe. Va multumesc ca m-ati lasat sa cant atat de mult! Mi-am dorit mult avand in vedere ca a fost perioada asta dubioasa cand nu am avut concerte, iar voi fetelor, sunteti foarte talentate si vreau sa tinem legatura!”, a declarat Amna după ce a aflat că ea este cea care părăsește competiția ”Bravo, ai stil! celebrities”, notează wowbiz.ro.

În finala concursului s-au calificat cinci vedete. Viviana Sposub, Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas si Bella Santiago se vor lupta pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”. „A fost o gala emotionanta si sunt mai aproape de finala. Cand mi-am dat seama ca locul 1 mi-aduce locul in Finala, m-au napadit toate amintirile. M-am gandit la toate momentele tensionate, frumoase, mi-a trecut asa toata experienta Bravo, ai stil! prin fata ochilor si mi-au dat lacrimile desi nu am vrut sa mai plang. Nu am mai fost atat de fericita de foarte mult timp. Sunt finalista la Bravo, ai stil!. Abia astept sa il sun pe George si pe mama”, a declarat Viviana Sposub.

citește și...