Ce spun Elwira și Mihai Petre despre experiența ”Asia Express”. ”Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”

26.11.2021, 14:41
Ce spun Elwira și Mihai Petre despre experiența ”Asia Express”. ”Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”
Ce spun Elwira și Mihai Petre despre experiența ”Asia Express”. ”Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”

Mihai Petre și soția sa, Elwira, au fost prezenți la o emisiune de televiziune unde au făcut declarații despre participarea la show-ul ”Asia Express – Drumul Împăraților”. Cei doi sunt finaliști, alături de echpa formată din Emi și Cuza. Finala ”Asia Express” va fi difuzată dumunică la postul de televiziune Antena 1.

Mihai și Elwira Petre sunt finaliști la ”Asia Express”. Aceștia se vor lupta în finală cu Emi și Cuza, pentru câștigarea marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Mihai Petere și soția sa au fost prezenți în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, unde au făcut declarații despre participarea lor la competița respectivă.

Ce spun Elwira și Mihai Petre despre experiența ”Asia Express”. ”Am avut foloase materiale în urma participării, e firesc”

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloase materiale în urma participării, e firesc”, a declarat Mihai Petre, citat de spynews.ro.

Elwira și Mihai petre au mărturisit că în ultima etapă dinaintea finalei s-au simțit epuizați psihic. ”A fost greu, a fost foarte greu, din toate punctele de vedere, nu numai fizic, dar sincer ultima etapă a fost extrem de grea psihic”, a afirmat Elwira Petre, potrivit sursei mai sus-menționate.

”Eram foarte obosiți și ne era foarte greu de fete și simțeam că nu mai avem același randament ca la început, ceva se erodase acolo, a fost ceva de nedescris, a fost cea mai grea zi a noastră din Asia Express. Se schimbă complet regulile, nu mai există cursa pentru ultima șansa, dar totuși nu ai stresul competiției”, a adăugat Mihai Petre.

9 echipe au participat la ”Asia Express”, sezonul patru

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco. A cincea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express” a fost cea formată din actrița Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța. Cea de-a șasea echipă care a părăsit competiția de la Antena 1 a fost cea formată din Eliza și Cosmin Natanticu. A șaptea echipă care a fost eliminată de la ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost cea formată din Lidia Buble și sora sa, Estera.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...