Ce s-a întâmplat în ziua în care Anda Adam și-a lansat parfumul. ”A fost o eroare de comunicare”

12.09.2022, 15:48
Ce s-a întâmplat în ziua în care Anda Adam și-a lansat parfumul. ”A fost o eroare de comunicare”
Ce s-a întâmplat în ziua în care Anda Adam și-a lansat parfumul

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 42 de ani, s-a lansat și în afaceri cu cosmetice. Artista a scos recent pe piață un parfum. Aceasta a organizat un eveniment pentru lansarea parfumului, la care au fost invitate multe vedete din showbiz-ul autohton. La eveniment, invitații au trecut printr-o situație stânjenitoare, fiind puși să își plătească băuturile alcoolice consumate. Anda Adam a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. Sorin Nicolescu a fost cel care a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Anda Adam și actualul ei partener, Yosif Eudor Mohaci, și-au deschis propria afacere împreună – un club de distracții la Cluj. Acum, Anda Adam s-a lansat în afaceri cu cosmetice. Artista a scos pe piață un parfum.  La evenimentul de lansare a parfumului, Anda Adam a invitat numeroase persoane, printre acestea vedete din showbiz-ul românesc. la eveniment, însă, invitații au trecut printr-o situație stânjenitoare, fiind pușii să își plătească băuturile alcoolice pe care le-au consumat. Anda Adam a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, ce s-a întâmplat de fapt, afirmând că situația a fost remediată rrapid.

Ce s-a întâmplat în ziua în care Anda Adam și-a lansat parfumul.  ”A fost o situaţie neplăcută pentru 5 minute pentru că angajaţii de acolo nu au fost informaţi”

”A fost o situaţie neplăcută pentru 5 minute pentru că angajaţii de acolo nu au fost informaţi. A fost o eroare de comunicare, să spun, având un eveniment cu o săptămână înainte în care au avut regulile stabilite deja, ei au crezut că va funcţiona la fel, că tot ce înseamnă soft drinks este din partea casei, iar ce înseamnă alcool trebuie plătit de către client. Dintr-o eroare de comunicare, scăpând un amănunt netransmis către ospătari, în momentul în care a început să se comande alcool, ei şi-au făcut datoria, au zis să pună notele de plată. Ulterior, după 5 minute, au venit la mine, au spus: “Noi cum facem că nu am înţeles exact? Lumea plăteşte sau nu plăteşte”? Le-am spus, pentru că dădeam 20 de interviuri în acelaşi timp: “Nu, nimeni nu plăteşte nimic. Facturaţi totul la mine””, a declarat Anda Adam.

Artista a vorbit și despre reacția pe care a avut-o Vica Blochina când a primit nota de plată la evenimentul respectiv: ”Săraca era foarte mişto îmbrăcată, dar nu venise cu poşetă, cu portofel. Era cu telefonul în mână şi cu o ţinută foarte cool. Am şi factura de la local către compania mea, unde am rugat să se factureze toate băuturile. Deci, a fost o eroare de comunicare, de aceea la primele comunicări ale ospătarului către invitaţi au apărut aceste discuţii, noi fiind în faţa camerei, Vica spunând: “Eu cu ce să îţi plătesc pentru că nu am banii la mine. Nu vezi că sunt cu telefonul în mână şi aşa am venit la tine?” şi i-am spus: “Stai liniştită că nu trebuie să plătească nimeni nimic””.

citește și...