Ce moștenire a primit Daniela Gyorfi. ”După vreo 5 ani în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor şi tot, şi urmează să primesc banii”

07.12.2022, 11:20
Ce moștenire a primit Daniela Gyorfi. ”După vreo 5 ani în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor şi tot, şi urmează să primesc banii”
Ce moștenire a primit Daniela Gyorfi

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, a primit o moștenire importantă. Vedeta a dat detalii la postul de televiziune Antena Stars. ”Am luat toate actele şi am mers la o firmă de avocatură care se ocupă de retrocedări, după vreo 5 ani în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor şi tot, şi urmează să primesc banii”, a explicat binecunoscuta artistă.

Daniela Gyorfi a povestit, la Antena Stars, că urmează să intre în posesia unei importante sume de bani de pe urma unei moșteniri primite de la regretata sa mamă. Este vorba despre un teren aflat în sectorul 3 din Capitală.

Daniela Gyorfi a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica. În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa. Aceasta a murit la spital. Femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor.

Ce moștenire a primit Daniela Gyorfi. ”M-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea că după atâţia ani, am reuşit să luăm ce era al ei, al nostru”

“Într-adevăr, este vorba despre un teren care a aparţinut bunicilor mamei mele, şi mama mea a depus acte şi tot ce a trebuit ca să primească despăgubire, pentru că pe terenul acela s-a construit, când a murit mama nici nu ştiam nici nu eram la curent cu toate acestea. Am luat toate actele şi am mers la o firmă de avocatură care se ocupă de retrocedări, după vreo 5 ani în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor şi tot, şi urmează să primesc banii”, a explicat Daniela Gyorfi, potrivit spynews.ro.


“Ei se iau după nişte criterii, şi mi-au calculat o sumă şi mi-au spus avocaţii că nu e corect, au recalculat, nu am primit banii pe casă, terenul avea şi o casă, dar una peste alta mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să iau şi atât şi e ok. Orice ban pe care îl primeşti, chiar dacă e meritul tău e binevenit, nu cred că e cineva care spune că nu vrea 100 şi ceva de mii de euro. Sunt ok, m-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea că după atâţia ani, am reuşit să luăm ce era al ei, al nostru”, a mai spus artista.

Daniela Gyofi a fost căsătorită o singură dată

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Daniela Gyorfi a făcut declarații despre relația sa cu George Tal și a explicat care este motivul pentru care nu s-au căsătorit, deși au fost de două ori la un pas de a ajunge la altar.

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă”, a declarat Daniela Gyorfi.
citește și...