Ce a declarat George Burcea despre consumul de droguri. ”Episodul cu stupefiante, da, a fost real!”

29.10.2021, 16:01
Ce a declarat George Burcea despre consumul de droguri. ”Episodul cu stupefiante, da, a fost real!”
Ce a declarat George Burcea despre consumul de droguri. ”Episodul cu stupefiante, da, a fost real!”

Actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani, a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește consumul de droguri. Acesta a vorbit despre episodul controversat când a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, la scurtă vreme după ce s-a aflat că s-a separat de Andreea Bălan. ”Episodul cu stupefiante, da, a fost real!”, a spus George Burcea la o emisiune online.

Invitat la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, George Burcea a recunoscut că a consumat substanțe interzise.

Episodul respectiv a avut loc la scurtă vreme după ce s-a aflat că actorul și Andreea Bălan urmau să divorțeze. Atunci, George Burcea a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Ce a declarat George Burcea despre consumul de droguri. ”S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret!”

“Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri”, a declarat George Burcea, citat de click.ro.

”Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a completat el.

George Burcea se iubește cu Viviana Sposub

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. În ultima vreme au apărut zvonuri că relația dintre cei doi s-a deteriorat, însă lucrurile nu stau deloc așa, cei doi înțelegându-se mai bine ca niciodată.

George Burcea a afirmat că are parte de toată susținerea Vivianei Sposub în tot ceea ce face. ”Am un om foarte bun și drag lângă mine pe care îl iubesc și care mă iubește, sunt sănătos și am multe planuri pe viitor. Eu consider că George Burcea este mult mai fericit pentru că face exact ceea ce a visat și a iubit de foarte mult timp și sincer nu contează cum eram acum 4,5, 9, 10, 15 ani, contează că indiferent de timp și greutăți n-am renunțat”, a declarat actorul.

”Viviana m-a susținut foarte mult, nu numai în acest proiect, în tot ceea ce am făcut în acest an încoace de când suntem împreună. Nu suntem 10, 20, 90 % unul lângă celălalt, ci suntem 101 % atât acasă, cât și în proiecte unul celuilalt, e bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit, mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg (…) O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel”,a mai spus el.

 

citește și...