George Burcea, adevărul despre consumul de droguri! A explicat și motivele pentru care Andreea Bălan a chemat Poliția

31.10.2020, 15:13
George Burcea, adevărul despre consumul de droguri! A explicat și motivele pentru care Andreea Bălan a chemat Poliția
George Burcea, adevărul despre consumul de droguri! A explicat și motivele pentru care Andreea Bălan a chemat Poliția

Într-un interviu pentru OK! Magazine, George Burcea a vorbit cu sinceritate despre consumul de droguri și a detaliat cum a ajuns să fie prins de poliție sub influența stupefiantelor interzise.

La finalul lunii februarie, actorul a fost prins drogat la volan, iar polițiștii l-au sancționat aspru pe fostul soț al vedetei. Autoritățile au confirmat că George Burcea consumase cocaină. La vremea respectivă, s-a aflat că Andreea Bălan a fost cea care a pus Poliția pe urmele lui.

Acum, George Burcea a decis să clarifice acel episod neplăcut și a povestit de ce Andreea Bălan l-a reclamat autorităților.

A fost prins sub influența substanțelor interzise

Actorul a spus că neînțelegerile dintre el și mama fetițelor sale erau mai vechi, iar faptul că a fost prins conducând drogat la volan a fost doar o încercare a solistei pentru a câștiga teren mai mult în procesul de custodie.

‘Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat George pentru OK! Magazine. 

George Burcea, despre certurile cu Andreea Bălan

George Burcea a mai mărturisit că niciodată nu a fost violent cât timp a format un cuplu cu Andreea Bălan.

‘Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă’, a mai spus fostul concurent de la ‘Ferma’.

S-a cuplat cu Viviana Sposub

În prezent, George Burcea se iubește cu fosta lui colegă de la ‘Ferma‘, Viviana Sposub. Cei doi au făcut și primele declarații despre povestea lor de dragoste, într-un interviu pentru ‘Vorbește lumea’.

‘Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul’, a spus fostul partener de viață al cântăreței Andeea Bălan.

‘Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent’, a completat și Viviana Sposub.

citește și...