Carmen Tănase, reacție uluitoare la adresa Biancăi Drăgușanu. ”M-am folosit de numele ei absolut aiurea in tramvai”

08.02.2022, 11:10
Carmen Tănase, reacție uluitoare la adresa Biancăi Drăgușanu. ”M-am folosit de numele ei absolut aiurea in tramvai”
Carmen Tănase, reacție uluitoare la adresa Bancăi Drăgușanu.”M-am folosit de numele ei absolut aiurea in tramvai”

Renumita actriță Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, a făcut o declarație cu totul neașteptată la adresa Biancăi Drăgușanu, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. ”M-am folosit de numele ei absolut aiurea in tramvai”, a spus Carmen Tănase despre Bianca Drăgușanu.

Carmen Tănase a făcut numeroase declarații în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D. printre altele, celebra actriță a vorbit și despre Bianca Drăgușanu.  Aceasta a ținut să lămurească lucrurile în ceea ce privește o situație în care, la un momet dat, a menționat numele Biancăi Drăgușanu.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000. Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Carmen Tănase, reacție uluitoare la adresa Biancăi Drăgușanu. ”Ea nu ar avea ce sa joace in filmul meu, ea ar trebui sa joace in alte filme cu oameni frumosi, cu lux”

”Stimata presa, este o stire care nu vinde, nu-i asa? Atat va spun. Sa va fie rusine obrazului. Ocupati-va in continuare de Bianca Dragusanu, asta si meritati”, a scris Carmen Tănase în urmă cu câțiva ani în online, făcând referire la faptul că presa pentru ca a ignorat-o pe regretata actriță Tamara Buciuceanu cand a primit premiul Academiei Romane pentru merite deosebite in teatru si film.

Carmen Tănase a vorbit la emisiunea lui Denise Rifai despre acel moment. “Imi cer scuze fata de aceasta fata cu care nu am chiar nimic. Eram foarte nervoasa pentru ce i se intampla Tamarei Buciuceanu si m-am folosit de numele ei absolut aiurea in tramvai. Si imi cer scuze acum pentru ca ea nu se uita pe Facebook-ul meu, normal, dar acum a devenit publica aceasta chestie. Nu am nimic cu Bianca Dragusanu, nu am nicio problema cu ea. Fiecare este liber sa isi faca viata asa cum isi doreste. Ea a gasit o bresa, a speculat-o, asta e. Nu sunt de parere ca nu trebuie sa te uiti la anumite persoane ca ne invata ca ne dreg ca ne strica ca nu stiu ce. Nu sunt de aceasta parere. Iar Bianca Dragusanu in filmul meu nu ar juca. Nu ar avea ce sa joace pentru ca filmul meu este unul trist. Ea nu ar avea ce sa joace in filmul meu, ea ar trebui sa joace in alte filme cu oameni frumosi, cu lux. Filmul meu nu e asa”, a spus actrița, potrivit kanald.ro.

 

citește și...