Carmen Tănase, dezvăluiri șocante la 21de ani de la moartea soțului. De ce a fost acuzată actrița

28.06.2021, 14:52
Carmen Tănase, dezvăluiri șocante la 21de ani de la moartea soțului. De ce a fost acuzată actrița
Carmen Tănase, dezvăluiri șocante la 21de ani de la moartea soțului. De ce a fost acuzată actrița

Carmen Tănase a rămas văduvă în urmă cu 21 de ani! Deși au trecut atâția ani, actrița din telenovela „Inimă de țigan” nu a putut să treacă nici acum peste moartea soțului său, cunoscutul critic de teatru Victor Parhon.

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Carmen Tănase a făcut dezvăluiri șocante de pe vremea când și-a pierdut partenerul. Victor Parhon a încetat din viață la 57 de ani, răpus de cancer pulmonar.

”A murit de cancer pulmonar. Fuma enorm, pentru că el scria noaptea. Deci la el, o cronică era muncită. Nu ca acum, când se scrie pe un colț de masă ceva despre un spectacol. El nu pleca niciodată de acasă la un spectacol fără să citească încă o dată piesa pe care o vedea, deși era tobă de carte. Oricât de obosit era, pac, lua piesa și o citea”, a dezvăluit actrița, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Nu s-a mai recăsătorit

După moartea bărbatului, Carmen Tănase a decis să nu-și mai refacă viața, cu toate că avea doar 39 de ani.

“Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 așa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viața, însă eu m-am și căsătorit foarte greu. Am spus foarte greu «Da!», pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar așa erau vremurile atunci.

Eram la Teatrul Național din Iași când l-am cunoscut pe Țucu și a venit familia cu tot felul de motive: «Hai să o facem!», că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat și am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani. Ne-am căsătorit când Tudor avea câteva luni. Eu nu i-am spus Da! nici la Starea Civilă, i-am spus «Bineînțeles!»”, a mai declarat Carmen Tănase.

Carmen Tănase și Victor Parhon, nepotul celebrului medic Constantin Ion Parhon, au fost căsătoriți timp de 11 ani.

citește și...