Ce spune Carmen Tănase despre rolul Flăcărica. ”Mă uit ca un telespectator obișnuit și râd de mă prăpădesc”

29.06.2021, 11:44
Ce spune Carmen Tănase despre rolul Flăcărica. ”Mă uit ca un telespectator obișnuit și râd de mă prăpădesc”
Ce spune Carmen Tănase despre rolul Flăcărica. ””Mă uit ca un telespectator obișnuit și râd de mă prăpădesc”

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 60 de ani, și-a amintit de unul dintre cele mai de succes roluri pe care le-a interpretat în serialele de televiziune. Artista a dat viață personajului Flăcărica din serialul de televiziune ”Inimă de țigan”. Despre acest rol a vorbit Carmen Tănase la podcastul lui Cătălin Măruță.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000.

Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”. Despre acest rol și-a amintit actrița la podcastul prezentatorului Cătălin Măruță.

Ce spune Carmen Tănase despre rolul Flăcărica. ”Am fost și pe caietele elevilor și sonerie”


Am fost chiar și sonerie de telefon: ”State, bă, sună telefonul, scoală-te”! Am fost și pe caietele elevilor și sonerie, mai am și acum caiete. Flăcărica și cu State, pe caietele elevilor. Eram pe copertă. În orice caz, s-au vândut foarte multe caiete atunci. Cel mai tare compliment pe care l-am primit vreodată, a fost așa. M-am dus să pun o pilă la Poliția Rutieră pentru cineva și m-am dus la un domn. Nenorocire, poze, toate alea. Am stat la o cafea și mi-au zis polițiștii: ”Doamnă, noi nu mai avem nicio problemă acum să prindem hoții. Îi vedem Acasă, la Inimă de Țigan”, a povestit Carmen Tănase, citată de spynews.ro.

”Putea să funcționeze și acum după părerea mea, dar uneori trebuie să știi să te oprești în plină glorie, pentru că exista riscul să se plictisească oamenii. Au hotărât cei care au hotărât să-l oprească și să facă altceva. Dar acum, văzând fenomenul ăsta și viralele de pe Tik Tok, el se dă în reluare de ani de zile. Nu prea mai am timp să mă uit, că munesc mult, pentru că m-am mutat la țară. Câteodată mă mai uit și mă uit ca la niște străini. Mă uit ca un telespectator obișnuit și râd de mă prăpădesc”, a mai spus celebra actriță.

citește și...