Care este, de fapt, relația dintre Oana Roman și Pepe. Vedeta a lămurit lucrurile

26.11.2020, 10:38
Care este, de fapt, relația dintre Oana Roman și Pepe. Vedeta a lămurit lucrurile
Care este, de fapt, relația dintre Oana Roman și Pepe. Vedeta a lămurit lucrurile

Oana Roman a comentat despre relația pe care o are cu cântărețul Pepe. De asemenea, oana Roman a comentat și pe marginea scandalului din ultima perioadă dintre artist și cea de-a doua sa soție, Raluca Pastramă.

Oana Roman și Pepe sunt prieteni de foarte mulți ani. Vedeta a fost invitată la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Oana Roman a ținut să explice încă o dată ce o leagă de Pepe, cel alături de care a fost și la tribunal zilele acestea, susținându-l în scandalul cu Raluca Pastramă. ”El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea”, a declarat Oana Roman, citată de spynews.ro.

”Sunt oameni care au încercat să abereze și să insinueze că eu aș vrea să am o relație cu el, niște lucruri atât de strogătoare la cer. A fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea. Eu în cele mai grele din viața lui am fost lângă el și l-am susținut fără să-mi ceară”, a adăugat aceasta.

Ce spune Oana Roman despre scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă

Oana Roman a comentat și despre relația dintre Pepe și Raluca Pastramă, explicând care este, din punctul ei de vedere, greșeala pe care cântărețul a făcut-o în acest mariaj. ”Cred că a fost prea permisiv. Și cred că a arătat că este capabil să ofere absolut orice total necondiționat și atunci când oamenii văd asta, au senzația că pot să-și permită orice. El trăiește pentru familia lui, pentru copiii lui și cât a fost în casă cu Raluca, a trăit pentru ea” , a afirmat vedeta.

Oana Roman a vorbit și despre faptul că Raluca Pastramă a plecat la munte zilele trecute în compania altul bărbat. ”Pepe nu avea de unde să știe de plecarea ei la munte, pentru că nu mai locuiau împreună. Eu cred că, cumva, toți în viața asta avem și ducem o cruce. Cred că asta e crucea lui”, a completat aceasta, conform sursei menționate.

”Nu cred că el și-a dorit să se ajungă la un conflict de genul ăsta. Nu știu dacă acest ordin de restricție a avut alt scop ascuns, pentru că, cu siguranță, el nu este un pericol, cel puțin pentru copii. Acel ordin a fost relativ la copii și mi s-a părut ciudat. Orice ar putea fi pe lumea asta, dar nu un pericol pentru copii”, a încheiat Oana Roman.

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat proporții

După ce Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, care ar fi agresat-o în stradă zilele trecute, Pepe a depus contestație în instanță împotriva ordinului respectiv. Documentul depus în instanță de Pepe scoate la iveală amănunte șocate. Documentul lasă să se înțeleagă că soția i-ar fi fost infidelă. Ordinul de restricție împotriva lui Pepe a fost anulat.

Episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă s-ar fi petrecut în zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele celor doi, Maria și Rosa, fac tenis. În documentul depus în instanță, Pepe vorbește și despre acest moment.

”Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja flirtează. Aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei… Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, m-a jignit, m-a scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace”, se arată în documentul pe care Pepe l-a depus în instanță.

citește și...