Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe. Ce s-a întâmplat între cei doi

22.11.2020, 13:39
Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe. Ce s-a întâmplat între cei doi
Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe. Ce s-a întâmplat între cei doi

Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, cel de care a decis să se separe de curând și împreună cu care are două fetițe.

Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva celui care i-a fost partener de viață până de curând, cântărețul Pepe. Potrivit spynews.ro, Raluca ar fi fost agresată de artist în mijlocul străzii. În urma incidentului, Raluca Pastramă a decis să ceară ordin de restricție împotriva acestuia.

A fost întocmit și un dosar penal pentru infracțiunea de violență domestică, cercetările fiind efectuate de agenții Secției 7 de Poliție din București. „La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată în comunicatul Poliției, conform sursei mai sus-menționate.

 

Pepe a anunțat că se separă de cea de-a doua soție

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

La începutul acestei luni, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

“Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, a declarat Pepe.

citește și...