Informații despre bărbatul cu care Raluca Pastramă a fost la munte. În compania cui s-au distrat

25.11.2020, 12:12
Informații despre bărbatul cu care Raluca Pastramă a fost la munte. În compania cui s-au distrat
Informații despre bărbatul cu care Raluca Pastramă a fost la munte. În compania cui s-au distrat

Apar informații despre bărbatul cu care Raluca Pastramă a plecat la munte, situație care a declanșat imensul scandal dintre acesta și Pepe din ultimele zile.

Potrivit spynews.ro, Raluca Pastramă a fost la munte în compania unui bărbat misterios. Cei doi au mers în compania unui grup de prieteni, printre care un cunoscut medic stomatolog și o tânără cu care Bombo Pastramă ar fi avut o relație.

Despre bărbatul misterios cu care partenera de viață a lui Pepe a fost la munte se știe că nu este persoană publică. Acesta ar fi un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România, conform sursei citate.

Ce s-a întâmplat între Pepe și Raluca Pastramă în ultimele zile

După ce Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, care ar fi agresat-o în stradă zilele trecute, Pepe a depus contestație în instanță împotriva ordinului respectiv. Documentul depus în instanță de Pepe scoate la iveală amănunte șocate. Documentul lasă să se înțeleagă că soția i-ar fi fost infidelă. Ieri, ordinul de restricție împotriva lui Pepe a fost anulat.

Episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă s-ar fi petrecut în zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele celor doi, Maria și Rosa, fac tenis. În documentul depus în instanță, Pepe vorbește și despre acest moment.

”Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja flirtează. Aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei… Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, m-a jignit, m-a scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace”, se arată în documentul pe care Pepe l-a depus în instanță.

citește și...