Pepe, reacție categorică în fața tribunalului. ”Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat”

25.11.2020, 09:03
Pepe, reacție categorică în fața tribunalului. ”Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat”
Pepe, reacție categorică în fața tribunalului. ”Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat”

Pepe a avut o reacție categorică ieri în fața tribunalului. Acesta a pus lucrurile la punct după ce s-a spus că ar fi agresat-o pe cea care încă îi este soție, Raluca Pastramă.

După ce Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, care ar fi agresat-o în stradă zilele trecute, Pepe a depus contestație în instanță împotriva ordinului respectiv. Documentul depus în instanță de Pepe scoate la iveală amănunte șocate. Documentul lasă să se înțeleagă că soția i-ar fi fost infidelă.După ce ordinul de resticție a fost anulat, Pepe a făcut declarații la ieșirea de la tribunal despre presupusa agresiune împotriva soției sale, Raluca Pastramă.

”Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a declarat Pepe la ieșirea din sala de judecată, potrivit spynews.ro.

Pepe, însoțit la tribunal de Oana Roman

”Faptul că vorbesc mai apăsat, asta nu înseamnă că vă bat pe voi acum sau pe nevastă-mea, am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Eu nu stau să mă joc cu niște ”hai să mai facem o plângere, să mai construim niște probe”, le-a mai spus Pepe reporterilor aflați la tribunal.

La tribunal, Pepe a avut-o alături pe Oana Roman, buna lui pretenă, care, în seara în care artistul și-ar fi agresat soția, s-ar fi aflat împreună cu Marius Elisei în același loc, la stadionul Dinamo.

”Oana Roman a venit în calitate de martor, pentru că și ea are fetița la același club de tenis și nu a existat niciun scandal acolo”, a explicat cântărețul.

citește și...