Oana Roman sare în apărarea lui Pepe. ”El nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit”

25.11.2020, 11:39
Oana Roman sare în apărarea lui Pepe. ”El nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit”
Oana Roman sare în apărarea lui Pepe. ”El nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit”

Oana Roman a comentat la TV despre situația dintre bunul său prieten, pepe, și cea care încă îi este soție în acte, Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva celui care i-a fost partener de viață până de curând, cântărețul Pepe. Raluca Pastramă ar fi fost agresată de artist în mijlocul străzii. În urma incidentului, Raluca Pastramă a decis să ceară ordin de restricție împotriva acestuia. Episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă s-ar fi petrecut în zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele celor doi, Maria și Rosa, fac tenis. Pepe a contestat ordinul de restricție pe care l-a emis judecătoria împotriva lui. Ieri, artistul a fost însoțit la tribunal de buna lui prietenă, Oana Roman, care a făcut declarații despre tot ceea ce se întâmplă între artist și Raluca Pastramă.

„A fost acuzat pe nedrept. Acum eu nu știu cum se dau ordinele astea de restricție, pentru că în momentul în care te duci și dai o declarație și nu aduci nici probe, nici martori, nici certificat, e un pic mai complicat. Nu a existat nimic”, a spus Oana Roman la o emisiiune TV, citată de spynews.ro.

Oana Roman: ”Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte…”

Oana Roman a explicat că nimic nu a prevestit divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. „Eu am aflat ca toată lumea de pe YouTube. Nimic nu a prevestit această situație. A fost un eveniment în familie, cu o săptămână înainte de acest anunț al lui. Este un lucru pe care noi nu l-am văzut venind. El fiind rac e un om mai introvertit”, a declarat vedeta.

„În momentul în care a făcut acest anunț noi, cei din familie am încercat să îl spijinim. Cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest lucru, el nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit. Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles”, a completat ea.

Oana Roman a afirmat că ar fi aflat că Raluca Pastramă i-ar fi fost infidelă lui Pepe, însă nu a vrut să se bage pentru că nu avea probe în acest sens. „Această informație a ajuns și la urechile mele la un moment dat. auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte… Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă”, a încheiat vedeta.

citește și...