Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce documente a depus artistul în instanță

24.11.2020, 12:36
Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce documente a depus artistul în instanță
Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce documente a depus artistul în instanță

Lucrurile se complică din ce în ce mai tare în divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Dintr-un document pe care Pepe l-a depus în instanță reiese că Raluca Pastramă i-ar fi fost infidelă artistului.

După ce Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, care ar fi agresat-o în stradă zilele trecute, acum Pepe a depus contestație în instanță împotriva ordinului respectiv. Documentul depus în instanță de Pepe scoate la iveală amănunte șocate. Documentul lasă să se înțeleagă că soția i-ar fi fost infidelă, relatează spynews.ro. ”Am fost informat de un jurnalist de investigatie ca detine probe despre sotia mea cum ca aceasta in data de 08-09 2020 a fost in compania unui alt barbat pe nume … din … in Poiana Brasov in complexul …. si a altor persoane si m-a intrebat daca asta este adevaratul motiv al divortului nostru, rugandu-ma sa dau detalii in acest sens. La auzul acestor informatii am negat total cele spuse de jurnalist crezand ca presa incearca sa gaseasca stiri mondene”, se arată în documentul respectiv.

”Ulterior acestor situatii, am verificat pe retelele de socializare si am constatat ca informatiile au ceva corespondent in spusele jurnalistul, observand ca sotia mea urmareste frecvect pagina de instagram a domnului … si invers, acestia apreciindu-se reciproc si dovedind ca sunt apropiati”, se mai arată în documentul depus de Pepe.

Ce spune Pepe despre momentul în care ar fi fost agresiv cu soția sa

Episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă s-ar fi petrecut în zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele celor doi, Maria și Rosa, fac tenis. În documentul depus în instanță, Pepe vorbește și despre acest moment.

”Pentru a putea verifica in integralitate cele sus mentionate, tot in data de 19.11.2020 m-am indreptat catre stadionul Dinamo unde fetitele aveau ora de tenis, dorind sa vorbesc cu sotia mea sa clarific subiectul spus de jurnalistul de presa. Aici, am dat de sotia mea ln masina vorbind la telefon si inchizand instant cand m-a vazut, fiind agitata. Am urcat in masina, am salutat-o, am intrebat-o de fetite si i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i ca trebuie sa stiu adevarul ca sa nu spun lucruri care pot sa nu fie adevarate. Aceasta a devenit si mai agitata iar la intrebarea mea daca ea cunoaste o persoana pe nume …, a raspuns sec da. de la munte”.

Pepe recunoaște în documentul respectiv că discuția dintre el și partenera sa de viață a devenit aprinsă. ”Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja fltrtreaza. Aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei… Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, m-a jignit, m-a scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace”.

citește și...