Anda Adam s-a retras de la ”Bravo, ai stil”. ”Dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am”

13.12.2021, 13:30
Anda Adam s-a retras de la ”Bravo, ai stil”. ”Dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am”
Anda Adam s-a retras de la ”Bravo, ai stil”. ”Dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am”

Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, a decis să se retragă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Artista a explicat care a fost motivul pentru care a luat această hotărâre. ”Dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am”, a spus ea.

Cântăreața Anda Adam a fost una dintre vedetele care concurează în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Aceasta a decius să se retragă din competiție.

Anunțul despre retragerea sa de la show-ul de stil a fost făcut în ultima gală a emisiunii, de sâmbătă, 11 decembrie 2021. Anda Adam a spus că a luat decizia de a se retrage din show-ul de stil de la Kanal D pentru mama ei, care poate fi supusă în orice moment unei intervenții chirurgicale. Artista a dezvăluit că cea care i-a dat viață are anumite probleme de sănătate și își dorește să îi fie alături.

Anda Adam s-a retras de la ”Bravo, ai stil”. ”Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit”

“M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară. A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Vă doresc sărbători fericite și sper ca într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine. Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea este mai importantă decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost de 22 de ani”, a spus Anda Adam, potrivit wowbiz.ro.

“Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există niciun alt membru al familiei mele acolo. Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât două prietene și o vecină și dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am. Nu am știut că există și lucruri în viață care pot să îți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor”, a completat vedeta.

Anda Adam se iubește cu Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității acum mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia.

citește și...