FOTO / Ce spune Anda Adam despre apariția cu fetița sa la ”Bravo, ai stil!”. ”Nicidecum să folosesc copilul pentru a influența in vreun fel, ferească sfântu’!”

22.09.2021, 11:13
FOTO / Ce spune Anda Adam despre apariția cu fetița sa la ”Bravo, ai stil!”. ”Nicidecum să folosesc copilul pentru a influența in vreun fel, ferească sfântu'!”
FOTO / Ce spune Anda Adam despre apariția cu fetița sa la ”Bravo, ai stil!”. ”Nicidecum să folosesc copilul pentru a influența in vreun fel, ferească sfântu'!”

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, a apărut la una dintre edițiile emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unde este concurentă, alături de fiica sa, Evelin. Despre această apaiție a comentat artista în mediul online. ”Nicidecum să folosesc copilul pentru a influența in vreun fel, ferească sfântu’!”, a spus vedeta.

Pe contul său de socializare, Anda Adam a vorbit despre apariția sa la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, alături de fiica sa, Evelin.

Mama și fiica au defilat împreună e podium. Artista a ținut să precizeze că nu a apărut la emisiune alături de fiica sa pentru a impresiona juriul sau publicul.

Ce spune Anda Adam despre apariția cu fetița sa la ”Bravo, ai stil!”.  ”Îmi tremurau genunchii”

”Am avut super emotii, imi tremurau genunchii, ba de tinuta, ba de @evelininsta, ba de juriu, ba de piesa si in plus in ziua filmarii ma incerca o mega raceala si ragusisem grav de la atata tuse si usturime in gat, incat era tot ce imi doream sa mi se intample la gal❗️ Nu mereu se aliniaza astrele se pare, dar mergem departe nu”, a spus Anda Adam.

”Cat despre @evelininsta pot sa spun doar ca ea isi dorea foarete mult sa vina cu mine la emisiune si e cam artista de mica! Canta non stop, isi face de la 5 ani tik-tok-uri singura si m-am bucurat enorm de tare sa o am cu mine pe scena in premiera la un moment artistic! Nicidecum sa folosesc copilul pentru a influenta in vreun fel, fereasca sfantu’!”, a adăugat vedeta.

Anda Adam s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați.

În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând. În cadrul ediției ”Bravo, ai stil! Celebrities” de joi seară, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă

citește și...