Anda Adam, despre relația cu Yosif Eudor Mohaci. ”Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi”

02.09.2022, 16:49
Anda Adam, despre relația cu Yosif Eudor Mohaci. ”Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi”
Anda Adam, desre relația cu Yosif Eudor Mohaci

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Yosif Eudor Mohaci. cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. ”La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi”, a mărturisit Anda Adam în cadul unui interviu.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. Sorin Nicolescu a fost cel care a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Anda Adam și actualul ei partener, Yosif Eudor Mohaci, și-au deschis propria afacere împreună – un club de distracții la Cluj. Acum, Anda Adam s-a lansat în afaceri cu cosmetice. Artista a scos pe piață un parfum.

Anda Adam, despre relația cu Yosif Eudor Mohaci. ”Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată”

Despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Yosif Eudor Mohaci a dat detalii Anda Adam pentrru click.ro. ”Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta, așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate, eu fără el nu pot, el fără mine nu poate. Vorba aceea, cine se aseamănă se adună! La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge, nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul, dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată!”, a spus vedeta.

Cei doi au vorbit și despre nuntă. „Nunta fi o surpriză, așa cum a fost și cererea în căsătorie. El mi-a copt-o mie, practic. Asul din mânecă va fi la el, nu la mine”, a spus Anda Adam.

„Va fi o nuntă „a la francoise”, cam așa. Nu știu dacă va fi România sau în altă parte, nu spun încă…surprize….surprize!” , a dezvăluit Yosif Mohaci.

citește și...