Adela Popescu, probleme cu bona în Republica Dominicană. ”Nu spun acum că fata aceea nu avea intenții bune, dar pur și simplu sunt oameni care nu au tact”

28.09.2022, 16:15
Adela Popescu, probleme cu bona în Republica Dominicană. ”Nu spun acum că fata aceea nu avea intenții bune, dar pur și simplu sunt oameni care nu au tact”
Adela Popescu, probleme cu bona în Republica Dominicană

Vedeta de televiziune Adela Popescu, în vâstă de 35 de ani, a avut probleme cu bona în Republica Domincană, acolo unde filmează pentru reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la postul de televizune Pro TV. ”Nu spun acum că fata aceea nu avea intenții bune, dar pur și simplu sunt oameni care nu au tact”, a povestit vedeta.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

În prezent, Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care îl prezintă alături de Cabral și care este difuzat la Pro TV. Vedeta nu se află singură în Republica Dominicană, ci este însoțită de familia sa, dar și de bonă.  Adela Popescu a povestit, în mediul online, prin ce a trecut în Republica Dominicană, până când bona copiilor a primit viză. Vedeta a fost nevoită să apeleze la o bonă locală care, însă, nu s-a descurcat deloc cu copiii

Adela Popescu, probleme cu bona în Republica Dominicană. ”Abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi”

”Noi am întâmpinat ceva probleme pentru că bona bebelușului nostru, încă nu îi ieșiseră actele, ea fiind cetățean filipinez. Pentru a veni în Republica Dominicană avea nevoie de o viză specială și încă nu ieșiseră actele, așa că am plecat practic noi doi cu ei trei. Noi știind că eu urma să încep foarte curând filmările, deci Radu ar trebui să se ocupe de toți trei de dimineața până seara, până când i-ar fi ieșit bonei actele, noi nu știam când. Am trecut cu bine zbor și când am ajuns și când am văzut în sfârșit copiii întinși în pat, că erai anapoda cu orele de somn, am simțit ce e fericirea. Deci pur și simplu nu îmi venea să cred, nu credeam că vom mai ajunge. Numai că a doua zi ne-am trezit la 5 dimineața. Eu la început am avut 3 zile libere, astfel că am putut să ne descurcăm. Se apropia prima zi de filmare și nu ne ajuta nimeni. Adică Radu ar fi rămas acasă cu toți copiii și eu nu știam cât urma să filmez. Și am intrat într-o panică, actele bonei încă nu ieșeau, nu știam ce să facem. Eu am început filmările și actele tot nu ieșeau. Radu deja nu mai putea, era cu nervii la pământ și am zis că trebuie să găsim pe cineva local măcar până vine fata noastră”, a povestit Adela Popescu, notează spynews.ro.

”Și i-am rugat pe cei de la casa de producție să ne găsească prin HR-ul lor pe cineva. Ne-au găsit destul de repede o fată de 23 ani care avea o fetiță de un an și jumătate pe care o îngrijea mama ei. A venit la noi, l-a văzut pe Adrian, vesel și amuzant. A început să vină de a doua zi și abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Pur și simplu, bebelușul nostru care era foarte prietenos, zâmbăreț, după câteva zile de stat cu această fată, supravegheată, nu-mi imaginez că i-a făcut cine știe ce, s-a schimbat total. Era foarte anxios, plângea foarte mult și ea pur și simplu se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. Eu nu spun acum că fata aceea nu avea intenții bune, dar pur și simplu sunt oameni care nu au tact, nu li se potrivește asta. Între timp a venit și bona noastră din România, dar chiar și așa a durat câteva zile până când copilul a scăpat de acea anxietate”, a mai spus vedeta.

citește și...