Adela Popescu, despre proiectele sale la TV. ”Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul”

12.12.2022, 15:40
Adela Popescu, despre proiectele sale la TV. ”Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul”
Adela Popescu, despre proiectele sale la TV

Vedeta de televiziune Adela Popescu, în vâstă de 36 de ani, a vorbit despre apariția sa pe micile ecrane. Aceasta a mărtuisit că deocamdată și-a luat o pauză în ceea ce privește televiziunea.  ”Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul”, a declarat Adela Popescu într-un interviu.

Adela Popescu a prezentat diverse emisiuni de-a lungul anilor. Aceasta a fost moderatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, dar a prezentat și reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, alături de Cabral, la același post TV. Despre proiectele sale în televiziune a făcut aceasta declarații pentru click.ro. Vedeta a mărturisit că deocamdată a luat o pauză în ceea ce privește televiziunea.

În plan personal, în data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Adela Popescu, despre proiectele sale la TV. ”Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată”

„Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată şi vreau să am din când în când momente de linişte. Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este «Vorbeşte Lumea». Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. Radu a plecat la filmări (pentru ”Insula iubirii»”, de la Antena 1), mama mă ajută, e în Bucureşti, o vreme a fost şi mama lui Radu la noi…”, a explicat Adela Popescu pentru sursa citată anterior.

”Între timp, avem pentru Adrian (n.r. fiul cel mic)), în mod special, dar şi pentru curăţenie, o doamnă din Filipine, care şi ea ne ajută… Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la ”Sunt celebru”, a fost nevoie de doi adulţi care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok aşa, chiar ne descurcăm. Şi e frumos să ne împlinim visurile. Nu îmi mai doresc copii, iubesc foarte mult copiii, dar văd ce înseamnă, că de fapt a avea copii nu e doar despre a-i naşte, e mai ales despre ce urmează după”, a adăugat vedeta.

citește și...