Acesta este motivul pentru care Adela Popescu a renunțat la ”Vorbește lumea”. L-a dezvăluit abia acum

31.03.2021, 11:18
Acesta este motivul pentru care Adela Popescu a renunțat la ”Vorbește lumea”. L-a dezvăluit abia acum
Acesta este motivul pentru care Adela Popescu a renunțat la ”Vorbește lumea”. L-a dezvăluit abia acum

La începutul acestui an, Adela Popescu a anunțat că renunță la postul de prezentatoare al emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Soția lui Radu Vâlcan a luat această decizie după ce a aflat că este însărcinată cu al treilea copil. 

După ce a anunțat că se retrage, Adela Popescu a fost înlocuită de cântăreața Lora. Deși emisiunea merge în continuare bine, mulți s-au întrebat care a fost motivul real pentru care Adela Popescu a renunțat definitiv la show.

Adela Popescu a vrut să-și protejeze sarcina

Ea a dezvăluit abia acum ce anume a făcut-o să se retragă de pe micile ecrane.

„Decizia de a mă retrage atât de repede a avut legătură cu tot contextul pandemic, cu dorința de a proteja sarcina și pe cei de lângă mine. În platoul emisiunii vin zilnic foarte mulți oameni, așadar mă expuneam mult. Pe de altă parte, în cinci ani am fost gravidă de trei ori și am alăptat foarte mult. Am nevoie să îmi conserv energia vitală pentru ce urmează. Chiar dacă eu sunt genul care trage mult, consider că e înțelept că mi-am dat timp acum să dorm mai mult și să stau pur și simplu”, a explicat vedeta pentru VIVA!

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc de venirea pe lume al celui de-al treilea copil. Momentan, cei doi încă nu au ales numele bebelușului.

„Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, a mai mărturisit  viitoarea mămică.

citește și...