Ce spune Dan Negru despre copiii săi. ”Ne păstrăm o viață liniștită, departe de meseria lui tati, care e expusă și agresivă uneori”

11.10.2022, 17:15
Ce spune Dan Negru despre copiii săi. ”Ne păstrăm o viață liniștită, departe de meseria lui tati, care e expusă și agresivă uneori”
Ce spune Dan Negru despre copiii săi

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 51 de ani, este căsătorit și are doi copii, Dara și Bogdan. De-a lungul anilor, acesta și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor despre acest lucru a făcut Dan Negru declarații. ”Ne păstrăm o viață liniștită, departe de meseria lui tati, care e expusă și agresivă uneori”, a afirmat acesta.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul de televiziune Dan Negru a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Acesta a apărut la postul de televiziune Kanal D. Dan Negru prezintă un quiz show la Kanal D. Este vorba despre ”Jocul cuvintelor”. De asemenea, tot la Kanal D, Dan Negru moderează emisiunea “Tu urmezi”( numele formatului original: “Next One”). În plan personal, Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan.

De-a lungul timpului, Dan Negru și-a ținut familia departe de lumina reflectoarelor. Despre acest lucru a făcut prezentatorul de televiziune declarații pentru revista Viva.

Ce spune Dan Negru despre copiii săi. ”Am refuzat să ne arătăm mereu în poze și ziare”

”Nu suntem genul de familie care să postăm poze cu copiii, să-i ducem la TV sau prin reviste. (…) Am refuzat să ne arătăm mereu în poze și ziare. Pozele le ținem pentru noi. Am simțit noi că e mai bine așa. Poți să fii discret dacă vrei asta. Eu o consider și pe asta o calitate”, a explicat Dan Negrru pentru sursa mai sus-menționată.

”Nu ne-am construit relația pe celebritatea lui tati. Nu au fost în platourile mele de TV decât de vreo două ori. Ne păstrăm o viață liniștită, departe de meseria lui tati, care e expusă și agresivă uneori. Câteodată vin la mine acasă diferiți colegi care apar adesori la TV, dar copiii mei n-au reacții de fani sau de bucurie. Celebritatea nu are loc în familie”, a adăugat prezentatorul TV.

citește și...