Ce spune Dan Negru despre zgârcenia sa. ”Îmi place și chiar mă laud cu asta”

19.09.2022, 11:37
Ce spune Dan Negru despre zgârcenia sa. ”Îmi place și chiar mă laud cu asta”
Ce spune Dan Negru despre zgârcenia sa

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 51 de ani, este recunoscut ca find extrem de cumpătat ând vine vorba de bani. Despre zgârcenia lui proverbială s-a tot comentat de-a lungul anolor. Despre acest subiect a făcut moderatorul TV declarați în cadul unui interviu. ”Îmi place și chiar mă laud cu asta”, a spus acesta.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul de televiziune Dan Negru a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Acesta a apărut la postul de televiziune Kanal D. Dan Negru prezintă un quiz show la Kanal D. Este vorba despre ”Jocul cuvintelor”. De asemenea, tot la Kanal D, Dan Negru moderează emisiunea “Tu urmezi”( numele formatului original: “Next One”).

În plan personal, Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan. De-a lungul anilor s-a tot vorbit despre zgârcenia proverbială a moderatorulu TV. Despre acest lucru a făcut declarațiii Dan Negru pentru revista Viva.

Ce spune Dan Negru despre zgârcenia sa. ”Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne”

”M-am regăsit în cumpătare, dar unii au tradus asta în zgârcenie. Acum îmi place și chiar mă laud cu asta. Acum 20 de ani, colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați. Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne. În cărămizi sau teren. Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit…”, a declarat Dan Negru pentru sursa ma sus-menționată.

Prezentatorul de televziune a comentat ș despre avantajele și dezavantajele statutului de vedetă: ”Sincer, nu am găsit dezavantaje și fac treaba asta de 30 de ani. Pe mine mă bucură atenția oamenilor pe stradă sau oriunde, nu mă obosește. Atenția lor arată faptul că îți faci treaba bine. Avantaje sunt multe, dar cel mai importat e că simți iubirea, uneori și reproșul oamenilor. Le simți oriunde, în magazin, pe stradă, oriunde. Nicio altă meserie nu-ți dă șansa asta”.

 

citește și...