Cum a lovit Adela Popescu șase mașini. ”Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”

27.06.2022, 15:14
Cum a lovit Adela Popescu șase mașini. ”Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”
Cum a lovit Adela Popescu șase mașini. ”Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”

Adela Popescu, în vâstă de 35 de ani, a povestit despre un incident prin care a trecut la un moment dat. Vedeta a lovut șase mașini. ”Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”, a explicat prezentatoarea de televiziune la emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde colegul ei, Shurubel, a participat la rubrica sosurilor iuți.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Adela Popescu a mărturisit, la TV, cum a lovit șase mașini într-o parcare. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a fost invitat Shurubel, colegul ei de la show-ul ”Vorbește lumea”, care a comentat despre defectele ei.

Cum a lovit Adela Popescu șase mașini. ”Șase mașini, numărate! Am primit și amenzi”

Shurubel a fost invitat la emisiunea ”La Măruță” la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Printre altele, Shiribel a fost provocat să menționeze trei defecte ale Adelei Popescu, cea cu care este coleg la ”Vorbește lumea”. Acesta a spus că Adela Popescu este un șofer foarte slab, un prost vorbitor al limbii engleze, dar și o pofticioasă.


Prezentă și ea în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, Adela Popescu a povestit cum a reușit să lovească șase mașini într-o parcare: „Eram la nunta prietenei mele, Andreea. Nu luasem permisul de mult, eram și domnișoară de onoare, emoții, în fine… Am mers la nuntă și la un moment dat a trebuit să plec deoarece se furase mireasa. Am ieșit din parcare și am lovit șase mașini. Șase mașini, numărate! Am primit și amenzi. Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”.

 

citește și...