De ce s-a întors Adela Popescu la „Vorbește lumea”, la doar două luni de când a născut al treilea copil. „Temeri au existat”

11.11.2021, 12:37
De ce s-a întors Adela Popescu la „Vorbește lumea”, la doar două luni de când a născut al treilea copil. „Temeri au existat”
Foto: @adela_popescu/ Instagram

Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani, a a revenit pe sticlă la doar două luni după ce a născut cel de-al treilea copil. Prezentatoarea „Vorbește lumea” este mamă a trei copii, însă nu își neglijează cariera.

Într-un interviu pentru viva.ro, actrița a vorbit despre cum reușește să mențîină balanța între carieră și familie, la doar două luni de la nașterea celui de-al treilea copil.

Adela Popescu are trei băieței, ultimul, nou-născut, a venit pe lume în luna august, iar în luna septembrie, prezentatoarea a revenit la emisiunea „Vorbește lumea”.

„N-am simțit nicio urmă de depresie post-natală”

Actrița a mărturisit că întoarcerea la emisiune a ajutat-o de fiecare dată să își îmbunătățească starea de spirit și să nu ajungă în pragul unei depresii postnatale. „Faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede”, a spus Adela Popescu.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit. Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie postnatală sau mai știu eu ce. E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor, de fiecare dată. De regulă, copiii petrec weekendul cu ei, astfel încât ne putem relaxa, în timpul săptămânii merg la grădiniță până la ora patru. Deci, se poate”, a declarat prezentatoarea TV.

Prezentatoarea „Vorbește lumea” a mărturisit că a avut multe temeri, legate de locul de muncă, de kilogramele în plus, de cum se va integra în echipa emisiunii.

„Temeri au existat”

„Da, cu siguranță. Și nu pentru că aveam trei copii, ci pentru că deja stăteam de câteva luni acasă, iar în această meserie îți poți ieși din mână. Și mă temeam că nu voi reuși să mă completez așa cum mi-aș dori cu Shurubel și Bogdan, mă gândeam că nu știam cum vor arăta hainele pe mine, în ciuda faptului că mai am doar câteva kilograme de dat jos. Deci temeri au existat, dar mă bucur că lucrurile se așază frumos”, a mai adăugat Adela Popescu pentru aceeași sursă.

Luni, 30 august 2021, la PRO TV a început un nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, prezentată de Adela Popescu Gabriel Coveșeanu, în vârstă de 46 de ani, a renunțat la colaborarea cu pro TV.

citește și...