Patru noi concurenți la ”Survivor România”. Marian Drăgulescu, printre ei

14.02.2022, 13:17
Patru noi concurenți la ”Survivor România”. Marian Drăgulescu, printre ei
Patru noi concurenți la ”Survivor România”. Marian Drăgulescu, printre ei

Patru noi concurenți au intrat în competiția ”Survivor România”, care se desfășoară în Republica Dominicană și este transmisă de postul de televiziune Pro TV.  Doi dintre aceștia fac parte din echipa Faimoșilor, iar doi din echipa Războiinicilor. Cei patru noi concurenț sunt:
Marian Drăgulescu, Natalia Duminică, Oana Ciocan și Doru Răduță.

În ediția din data de 13 februarie a emisiunii ”Survivor România”, patru no concurenți au intrat în competiție. Este vorba despre Marian Drăgulescu și Natalia Duminică, care fac parte din echipa Faimoșilor.

La echipa Războnicilor, noii concurenți sunt Oana Ciocan și Doru Răduță.

Patru noi concurenți la ”Survivor România”. Ce au declarat Marian Drăgulescu și Natalia Duminică

Marian Drăgulescu care, în prezent, este antrenor de gimnastică, a venit cu gânduri mari în Republica Dominicană. ”Sunt fost gimnast de performanță, actualmente antrenor de gimnastică. Mă bucur să fiu astăzi aici. Bineînțeles, am venit și eu cu forțe proaspete, să ajut echipa Faimoșilor, barca Faimoșilor. Am acceptat pentru că mi s-a părut că va fi o experiență once in a lifetime… sper să ne bucurăm la maximum de ea și cei mai buni să câștige!”, a declarat acesta, conform protv.ro.

Natalia Duminică (30 de ani) s-a alăturat, duminică seară, echipei Faimoșilor. Natalia este dansatoare și coregrafă. ”Sunt dansatoare, artistă de balet și am venit aici ca să dau forță echipei Faimoșilor și să putem să ajungem cât mai departe și să câștigăm această competiție”, a spus ea, conform sursei citate.

Patru noi concurenți la ”Survivor România”. Ce au declarat Oana Ciocan și Doru Răduță

Oana Ciocan și Doru Răduță au făcut și ei declarații după ce au intrat în competiția ”Survivor România”, în echipa Războinicilor.  Oana Ciocan (24 de ani) se declară liber profesionist. ”Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor”, a spus aceasta, citată de protv.ro.

Doru Răduță (31 de ani) este inginer programator și a venit la Survivor România în căutarea adrenalinei. ”Sunt amator de senzații tari… motociclist, sar cu parașuta din avion… îmi place tot ce înseamnă adrenalină. În tot ce există risc e pentru mine, de asta sunt aici, ca să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe”, a declarat el, potrivit sursei mai sus-menționate.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată.

citește și...