Zanni, dezvăluiri despre viața la orfelinat. ”Eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva”

22.02.2022, 15:42
Zanni, dezvăluiri despre viața la orfelinat. ”Eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva”
Zanni, dezvăluiri despre viața la orfelinat. ”Eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva”

Zanni, cel care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a făcut dezvăluiri despre viața sa. Acesta a scos la iveală amănunte dureroase de pe vremea când a fost la orfelinat. ”Eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva”, a mărturisit Zanni.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România” în anul 2021Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Zanni este cel care moderează emisiunea online ”Survivor: Extrashow”.

Zanni a fost prezent zilele acestea în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a făcut dezvăluiri despre cum a fost viața sa viața sa la orfelinat. Zanni nu este un băiat abandonat. Zanni e un băiat adoptat de oameni, a spus acesta.

Zanni, dezvăluiri despre viața la orfelinat. ”Eram fix ca un animal. Nu conștientizam nimic. Nu știam de ce sunt lovit”

“În orfelinat, eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva. (…) Ne luau la capace, ne culcau și ne trezeau la un program anume. Eram fix ca un animal. Nu conștientizam nimic. Nu știam de ce sunt lovit. Sunt convins că și acum se mai întâmplă asta la noi în țară. Copiii sunt abuzați sau nu sunt îngrijiți cum trebuie. Până la vârsta de 9 ani am crescut ca un copil naiv. Mi-era frică să-i spun cuiva că e prost. Mă uit acum la cei mici că înjură lejer de la vârsta de 5 ani. Chiar fumează. E grav. Prima dată i-am spus cuiva într-un parc că e prost la 9 ani când mă jucam cu lopățelele în nisip. Și de frică m-am uitat în stânga și-n dreapta. Credeam că m-a auzit cineva. Atât de naiv eram când eram mic, chiar speriat de bombe. Acum nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”, a povestit Zanni.

“Eu până la șase ani n-am știut nimic despre mine. N-am știut dacă sunt băiat sau fată. În orfelinat ne băgau la duș pe toți și ne spălau ca la Auschwitz cu furtunul. Nu știam ce-i aia fată sau băiat. Nu știam că există mamă sau tată. Nu știam nimic, doar urmăream un program. Nu știam când e ziua mea, nu m-am bucurat niciodată la un cadou. Sentimentele astea de bază pe care trebuie să le aibă un copil de obicei, eu nu le aveam”, a adăugat acesta.

citește și...