Zanni, prezentatorul emisiunii online ”Survivor: Extrashow”

16.01.2022, 11:29
Zanni, prezentatorul emisiunii online ”Survivor: Extrashow”
Zanni, prezentatorul emisiunii online ”Survivor: Extrashow”

Zanni, cel care a câștigat cel mai recent sezon al concursuluii ”Survivor”, va fi prezentatorul emisiunii online ”Survivor: Extrashow”.  Concursul ”Survivor” va fi difuzat, începând de anul acesta, de postul de televiziune Pro TV, prezentator fiind Daniel Pavel. Anterior, competiția a fost difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras.

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea urmează să fie difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Zanni va modera emisiunea online ”Survivor: Extrashow”, anunță protv.ro.

Zanni, prezentatorul emisiunii online ”Survivor: Extrashow”.   ”Extra invitați care vor diseca cele mai tari faze”

Duminică, 16 ianuarie, după ora 23.00, imediat după ce primul episod al show-ului ”Survivor România” se termină la tv, aventura continuă online, la ”Survivor: Extrashow”. Astfel, în fiecare seară de duminică, luni și marți, ”Survivor: Extrashow” va fi cu ochii pe cei 24 de concurenți – Faimoșii și Războincii – care au acceptat provocarea și se afla în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.


”Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, spune Zanni, prezentatorul ”Survivor: Extrashow”.

Zanni a vorbit într-un interviu despre experiența ”Survivor”: ”Schimbarea nu este garantată, experiența fiind benefică doar pentru cei conștienți. De altfel, experiența poate să fie și dăunătoare, nu doar benefică”.

Despre o eventuală prietenie între concurenții din echipele de la ”Survivor”, Zanni a comentat: ”E mult spus dușmani, dar sunt sigur că nu vor înțelege cu ușurință că formatul emisiunii este de așa natură încât să vrei să rămâi TU ultimul. TU te pui pe primul loc. TU. Nu altcineva. Prietenia asta și „Hai să fim o echipă” este doar o iluzie și, mai exact, este doar o mască pe care mulți o poartă, crezând că este greșit să-ți asumi faptul că îți dorești să rămâi tu ultimul, ceea ce înseamnă că vrei să-i elimini pe toți, chiar și pe cei din echipa ta. Dorința asta este esențială pentru ultimul rămas, iar dorința asta, cel mai probabil, fără să vrei, elimină orice sentiment de prietenie”.

citește și...