Zanni a câștigat Survivor România 2021! A plecat acasă cu trofeul și cei 250.000 de lei

11.07.2021, 08:16
Zanni a câștigat Survivor România 2021! A plecat acasă cu trofeul și cei 250.000 de lei
Zanni a câștigat Survivor România 2021! A plecat acasă cu trofeul și cei 250.000 de lei

Competiția sportivă urvivor România 2021 a ajuns la final! Sâmbătă seară, 10 iulie, cei trei concurenți rămași în show s-au luptat pe traseele anevoioase pentru ultima oară în acest sezon, însă doar unul a reușit să câștige. Zanni este marele câștigător al premiului de 250.000 de lei.

Marea finală Survivor România 2021 a avut loc sâmbătă seară, 10 iulie, iar totul s-a desfășurat cu două jocuri. Prima regulă era ca cel care pierde primul să intre la votul publicului, iar ceilalți doi să se lupte în al doilea meci pentru colanul de imunitate.

Zanni a câștigat Survivor România 2021

Marius Crăciun a fost cel care a intrat la votul publicului înainte de finala Survivor România. Zanni si Andrei Dascălu s-au luptat pentru colanul de imunitate.

Primul care și-a asigurat locul a fost Andrei Dascălu, iar Zanni a intrat, astfel, la votul publicului, alături de Marius. Telespectatorii emisiunii l-au ales pe Zanni, iar Marius Crăciun a plecat acasă.

Bătălia finală s-a dat între Zanni și Andrei, iar cel mai votat dintre ei a fost Zannidache. Tânărul a devenit marele câștigător Survivor România 2021! Zanni se va întoarce în România după șase luni petrecute în Republica Dominicană, dar și cu premiul de 50.000 de euro.

Zanni a fost părăsit de părinți la naștere

Zannidache a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere. Cu greu, el a răzbit în viață. Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă… Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea.

Mi-am tatuat pe spate mesajul care este tatuat lângă mesajul . Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casa mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

citește și...