Ana Porgras, dezvăluiri din culisele ”Survivor România”. ”Nu se văd multe lucruri la televizor”

13.05.2021, 15:37
Ana Porgras, dezvăluiri din culisele ”Survivor România”. ”Nu se văd multe lucruri la televizor”
Ana Porgras, dezvăluiri din culisele ”Survivor România”. ”Nu se văd multe lucruri la televizor”

Fosta gimnastă de performanță Ana Porgras a făcut dezvăluiri din culisele ”Survivor România”.

Ana Porgras a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În data de 4 aprilie 2021, Ana Porgras a fost cea care a părăsit competiția. Fosta gimnastă a povestit, pentru revista Viva, despre lucrurile care nu se văd la TV de la ”Survivor România”. ”Nu se văd multe lucruri la televizor, concurenții stau în junglă 24 de ore din 24. Nu s-au văzut toate momentele în care am râs, am glumit, am povestit împreună. Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noiacolo. Sunt atât de multe momente, încât nu aș putea alege unul. Mi s-a întâmplat de multe ori, când mergeam să căutăm cocos, să mă înțep prin plimbările acestea, iar durerile sunt mari, am fost și la un pas de leșin”, a declarat aceasta.


Întebată ce are de gând să facă în continuare după ieșirea de la ”Survivor România”, Ana Porgras a răspuns: ”Cred că am câștigat mai mult decât dacă aș fi rămas în continuare. Am câștigat inimile oamenilor, și asta este un premiu extraordinar. Cred că o să mă îndrept spre online, să fac ceva în sensul ăsta. Dar voi duce în continuare o viață normală, modestă, ca și până acum. Nici când am câștigat medalii de aur nu am fost arogantă. Tot ce se întâmplă după „Survivor România voi lua ca pe un plus în viața mea, este ceva pozitiv și mă bucur de tot ce se întâmplă. Nu îmi fac planuri, merg dusă de val, fac ce simt și ce îmi transmite Universul”.

Ce a spus Ana Porgras despre relația cu Zanni

Pe durata participării la competiție s-a tot comentat pe marginea relației pe care fosta gimnastă ar avea-o cu Zannidache. Sportiva  a explicat acum care este de fapt legătura dintre ea și Zanni.

”Da, cu siguranță o să ne vedem și după ce va ieși din competiție. Nu este un început de relație în sensul amoros, este o prietenie frumoasă. M-am apropiat de Zanni din prisma poveștii lui de viață. N-am trăit ceea ce a trăit el, dar am empatizat foarte mult cu el și ne-am apropiat”, a afirmat Ana Porgras.

Aceasta a declarat că își dorește ca Zanni să câștige concursul de la Kanal D, însă a dezvăluit și care sunt ceilalți competitori care au șanse să iasă învingători: ”Cred și sper să câștige Zanni. Pe plan sportiv are șanse Cosmin. De la Războinici are șanse Sindy, pentru ca este foarte bună pe traseu”.

citește și...