Zanni, despre viața sa. ”Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap”

13.05.2022, 13:29
Zanni, despre viața sa. ”Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap”
Zanni, despre viața sa. ”Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap”

Zanni, cel care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a făcut dezvăluiri într-un interviu. Aceasta a vorbit despre viața sa și despre ceea ce își dorește în viitor în plan personal. ”Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap”, a declarat Zannidache în cadrul unei emisiuni online.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România” în anul 2021Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Zanni este cel care moderează emisiunea online ”Survivor: Extrashow”.

Zannidache a fost invitatul actorului Marius Manole la emisiunea online ”Întrebarea mesei rotunde”, unde a vorbit despre planurile sale, dar și despre ceea ce își dorește în viitor.

Zanni, despre viața sa. ”Într-un an-doi mă mut la casa mea, vreau să-mi întemeiez o familie”

“Nu plec niciodată în vacanță, pun banii la ciorap. Într-un an-doi mă mut la casa mea, vreau să-mi întemeiez o familie. Când găsesc femeia potrivită, aia e. Vreau să am copii, să-i cresc frumos, să le povestesc de Moș Crăciun”, a declarat Zanni, citat de protv.ro.

Referitor la presupusa relație pe care a avut-o Ana Porgras, cu o fostă concurentă Survivor, acesta a declarat: “A fost o poveste, du-te-vino, mi-a înșelat așteptările, nu pe mine”.

Despre competiția ”Survivor România” și despre foștii săi colegi din competiție, Zanni a spus: “Acolo am învățat să înot, am învățat multe. Toți erau dușmanii mei, inclusiv cei din echipa mea. Jador e un băiat super sufletist, mi-a plăcut de el, voiam amândoi să reușim. Dar nu am rămas prieten cu nimeni”.

citește și...