Zanni, despre cum trebuie să fie partenera ideală pentru el. ”Nu trebuie să fie pe figuri”

21.09.2022, 14:21
Zanni, despre cum trebuie să fie partenera ideală pentru el. ”Nu trebuie să fie pe figuri”
Zanni, despre cum trebuie să fie partenera ideală pentru el

Zanni, cel care a câștigat competiția ”Survivor România” în anul 2021, a făcut dezvăluiri într-un interviu. Aceasta a dezvăluit că nu are o parteneră de cuplu și explicat cum și-ar dori să arate viitoarea lui iubită. ”Iubita mea nu trebuie să fie pe figuri… trebuie să fie cum trebuie să fie un om normal”, a afirmat Zanni.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România” în anul 2021Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Zanni a fost cel cel care a moderat emisiunea online ”Survivor: Extrashow”.

Pe plan sentimental, Zanni a mărturisit că nu are nicio relație în prezent. Artistul a explicat, pentru click.ro, cum și-ar dori să arate iubita sa.

Zanni, despre cum trebuie să fie partenera ideală pentru el. ”Să fie o femeie simplă, dar vreau ca atunci când mergem undeva să fie și o femeie prezentabilă”

„Nu am iubită. Sunt disponibil! Sunt deschis, aștept mesaje și propuneri. Iubita mea trebuie să fie frumoasă, trebuie să fie femeie, cu capul pe umeri, o femeie care să fie ancorată în realitate nu ce văd eu în ultima perioadă”, a spus Zanni despre cum și-ar dori să fie viitoarea lui parteneră de cuplu.

”Iubita mea nu trebuie să fie pe figuri… trebuie să fie cum trebuie să fie un om normal! Să fie o femeie simplă, dar vreau ca atunci când mergem undeva să fie și o femeie prezentabilă. Nu trebuie să fie în casă la cratiță! Să aibă puțin din toate”, a mai spus acesta.

 

citește și...