Xonia, pregătită să participe la un nou reality show după experiența ”Survivor”. ”Dacă se face un „All stars” și mi se propune aș merge, cu cel mai mare drag”

06.07.2022, 14:31
Xonia, pregătită să participe la un nou reality show după experiența ”Survivor”. ”Dacă se face un „All stars și mi se propune aș merge, cu cel mai mare drag”
Xonia, pregătită să să participe la un nou reality show după experiența ”Survivor”

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a concurat recent la show-ul ”Survivor România”. Artista, în vârstă de 33 de ani, a declarat că și-ar dori să mai participe la un astfel de reality show. ”Dacă se face un „All stars” și mi se propune aș merge, cu cel mai mare drag”, a mărturisit artista.

Xonia este o cunoscută artistă de pe scena muzicală din România. A fost implicată în numeroase proiecte de televiziune, cel mai recent dintre acestea fiind ”Survivor România”. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

În plan sentimental, Xonia a avut o relație cu Michael, cel care i-a fost iubit până de curând. Xonia a mărturisit, pentru click.ro, că și-ar mai dori să participe la un reality show precum ”Survivor România”, dar și la alte proiecte de acest fel.

Xonia, pregătită să participe la un nou reality show după experiența ”Survivor”. ”M-aș mai duce, de ce nu? ”

”Experiența la „Survivor” este una foarte intensă. Am reușit să trăiesc intensitatea, cu toate că am fost acolo, din păcate, o perioadă destul de scurtă. Am stat o săptămână. Însă eu m-am adaptat foarte bine. Colegii mei și publicul au văzut lucrul ăsta, că eram una dintre cele mai puternice concurente. Au văzut asta și susțin că aș fi mers departe în concurs, însă, n-a fost să fie. Am avut ghinion. Dar, experiența a fost una minunată, mi-a plăcut maxim. Dacă se face un „All stars” și mi se propune aș merge, cu cel mai mare drag”, a declarat Xonia pentru sursa mai sus-menționată.

”Da, m-aș duce, dar când este un reality show care mi se potrivește și nu trebuie să fac compromisuri de caracter, față de mine, de cine sunt eu și valorile mele. M-aș mai duce, de ce nu?”, a adăugat artista.

citește și...