Xonia își caută sufletul pereche. Artista s-a despărțit de iubit. Cum arată bărbatul ideal pentru vedetă

08.02.2022, 15:48

La doar câteva săptămâni după ce Xonia s-a despărțit de iubit, se pare că acum este din nou pregătită să își caute sufletul pereche. Artista a precizat și cum arată bărbatul perfect în viziunea ei. Cum arată bărbatul ideal pentru artistă.

Xonia este, din nou, o femeie liberă. Artista s-a despărțit de Michael, fostul partener, și a decis că este timpul să meargă pe drumuri separate. Acum, Faimoasa de la „Survivor România” pare că a trecut peste despărțire și este gata pentru o nouă relație.

În cadrul unei emisiuni, vedeta a declarat că este deschisă să înceapă o nouă relație și a mărturisit cum ar trebui să fie partenerul ideal pentru ea.

Cum arată bărbatul ideal pentru artistă

În viziunea artistei, trebuie să existe o chimie între ea și partener, iar mai apoi să fie respect și înțelegere. Totodată, aceasta a ținut să precizeze că nu poate să ierte minciunile.

“În primul rând trebuie să fie chimie pentru ca daca exista asta, vine totul de la sine. Trebuie să fie respect, să ne apreciem, să fie iubire. Acestea sunt niste lucruri foarte importante pentru mine. Trebuie să mă susțină, pentru că nu oricine poate să facă față la așa ceva. Eu nu pot ierta minciunile.(…)”, a declarat Xonia în emisiunea Vorbește Lumea.

Cum petrece artista Valentine’s Day

 De Valentine’s Day va merge în Australia, la familia ei, pe care nu a mai văzut-o de doi ani.
„De Valentine’s Day eu am biletul de avion să plec acasă, în Australia, să-mi văd familia și fratele, pentru că nu i-am văzut de doi ani. Nu am iubit. Momentan am decis că e mai bine să rămânem prieteni, vom vedea pe viitor.”, a spus Xonia.

Xonia, despre Survivor

 Xonia a vorbit, într-un interviu pentru Click!, despre competiția „Survivor România” și cum a trecut prin această experiență. Loredana Sachelaru a fost primul concurent eliminat de la „Survivor România”.
”Nu aș putea să o compar cu absolut nimic în viață. Este o „once in a lifetime experience” și o oportunitate. Cine ar merge vreodată să stea în condițiile de acolo? Aici chiar am fost „back to basics”, cum trăiau oamenii în prima civilizație. Mi-a părut foarte rău că am fost eliminată, voiam să stau mult și bine în competiție, de ce nu să o și câștig. Am muncit foarte mult înainte să plec pentru a mă asigura că sunt pregătită psihic și mental, dar dacă așa a vrut Dumnezeu… am încredere că este pentru binele meu. Totul se întâmplă cu un motiv, iar eu sunt recunoscătoare că am avut această oportunitate și ocazia să particip la o asemenea emisiune. Sunt mulțumită de mine, de cum am rezistat, de cum m-am adaptat și nu aș fi schimbat nimic. Cea mai grea experiența, dar în același timp, cea mai frumoasă”, a spus Xonia.
citește și...