Xonia a fost eliminată de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Reacția acidă a Andreei Tonciu: ‘Cea care ar fi trebuit să plece este…’

29.11.2020, 19:54
Xonia a fost eliminată de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Reacția acidă a Andreei Tonciu: 'Cea care ar fi trebuit să plece este...'
Xonia a fost eliminată de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Reacția acidă a Andreei Tonciu: 'Cea care ar fi trebuit să plece este...'

Xonia a fost eliminată de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Eliminarea artistei nu a fost văzută cu ochi buni de Andreea Tonciu. Bruneta a tunat și fulgerat la testimoniale. 

‘Bravo, ai stil! Celebrities’ se apropie de final, iar concurentele încep să-și ascută ‘ghearele’. În ediția de sâmbătă, 28 noiembrie, cele nouă concurente rămase în competiție s-au întrecut în ținute vestimentare inedite pentru a-i impresiona pe cei trei jurați. Conceptul ediției a fost inspirat din desene animate.

Xonia s-a clasat pe ultimul loc

Ilinca Vandici a prezentat punctele acumulate de fete până în acest moment. Pe primul loc s-a aflat Deea Codrea, cu 14 puncte, urmată de Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, și Cristina Șiscanu, cu 11 puncte, pe locul trei, cu 10 puncte, Oana Radu, Roxana Nemes și Theo Rose. Pe ultimul loc a fost Xonia, cu 9 puncte.

De asemenea, în galele eliminatorii, se adaugă și steluțele acumulate de concurente pe parcursul edițiilor trecute. Deea Codrea a condus detașat cu 29 de steluțe, apoi Alexandra Ungureanu, cu 26 steluțe, iar Andreea Tonciu, cu 24 de steluțe.

Pe ultimele locuri s-au clasat Roxana Nemeș, Xonia și Cristina Șișcanu. În cele din urmă, jurații au decis ca Xonia să fie eliminată de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

Andreea Tonciu a tunat și fulgerat

Cea mai afectată de plecarea Xoniei a fost Andreea Tonciu. Bruneta a declarat că ar fi preferat că plece Alexandra Ungureanu.

‘Foarte greu, Xonia e o fata de nota 20. Imi pare rau ca a iesit. Din punctul meu de vedere ma asteptam sa iasa Alexandra Ungureanu, nu este corectitudine’, a adăugat Andreea Tonciu.

“Eu ma asteptam la acest rezultat, va multumesc pentru toate sfaturile. Nu imi pare rau, multumesc pentru absolut tot. Sper sa castige cea mai buna”, a fost concluzia Xoniei.

citește și...