Viviana Sposub, ironică chiar la adresa ei. ”Sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case”

22.11.2021, 11:44
Viviana Sposub, ironică chiar la adresa ei. ”Sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case”
Viviana Sposub, ironică chiar la adresa ei. ”Sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case”

Viviana Sposub a făcut o declarație cu totul neașteptată. Vedeta s-a autoironizat în cadrul emisiunii ”Breavo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, acolo unde este una dintre concurente. ”Sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case”, a spus, printre altele, iubita actorului George Burcea.

Viviana Sposub este una dintre vedetele care concurează în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la Kanal D.

Vedeta a surprins pe toată lumea în gala Candyland, care a avut loc în ediția de sâmbătă a emisiunii. Aceasta a făcut un roast, iar una dintre cele maii neașteptate părți a fost la final, când Viviana Sposub a fost ironică chiar la adresa ei.

Viviana Sposub, ironică chiar la adresa ei. ”Dacă divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur”

”Eu sunt Viviana Sposub, alias spărgătoarea de case, așa că fetelor dacă divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur”, a spus Viviana Sposub, citată de kanald.ro.

”De mica m-am visat mireasa doar că de 1 an și 3 luni, Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept… să divorțeze!”, a adăugat ea.

Viviana Sposub, despre iubitul ei, George Burcea

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Viviana Sposub a afirmat, în cadrul unu interviu, că se vede alături de George Burcea pentru tot restul vieții, însă deocamdată cei doi nu se gândesc la căsătorie. ”Având în vedere că mă simt atât de bine în relaţia asta, mă văd alături de George toată viaţa. Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie”, a declarat ea.

”Pot spune doar că relaţia noastră este o relaţie normală, sănătoasă, cu multă pasiune. Încercăm să ne bucurăm pe cât posibil de această chimie şi să rezolvăm cât mai repede şi cât mai frumos orice problemă sau discuţie apare vreodată între noi”, a adăugat aceasta.

Întrebată dacă între ea și George Burcea a fost dragoste la prima vcedere atunci când s-au văzut cunoscut la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, Viviana Sposub a răspuns: ”Atunci noi nu am realizat asta, dar când am ajuns acasă şi ne-am împărtăşit gândurile, trăirile, ne-am dat seama că din prima clipă în care ne-am privit şi am făcut cunoştinţă, s-a produs “extorsiunea”. Nu ştiu ce înseamnă dragoste la prima vedere, dar ştiu că ce am simţit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”.

citește și...