Viviana Sposub, despre iubitul ei. ”Mă văd alături de George toată viaţa”

23.10.2021, 14:53
Viviana Sposub, despre iubitul ei. ”Mă văd alături de George toată viaţa”
Viviana Sposub, despre iubitul ei. ”Mă văd alături de George toată viaţa”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani. Despre relația lor a dat Viviana Sposub detalii în cadrul unui interviu. ”Mă văd alături de George toată viaţa”, a declarat aceasta. Viviana Sposub și-a amntit și de începutul poveștii de iubire cu George Burcea.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

În ultima vreme au apărut zvonuri că relația dintre cei doi s-a deteriorat, însă lucrurile nu stau deloc așa, cei doi înțelegându-se mai bine ca niciodată. Viviana Sposub a dat detalii despre relația sa de cuplu în cadrul unui intyerviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

Viviana Sposub, despre iubitul ei.  ”Ce am simţit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”

Viviana Sposub a afirmat că se vede alături de George Burcea pentru tot restul vieții, însă deocamdată cei doi nu se gândesc la căsătorie. ”Având în vedere că mă simt atât de bine în relaţia asta, mă văd alături de George toată viaţa. Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie”, a declarat ea. ”Pot spune doar că relaţia noastră este o relaţie normală, sănătoasă, cu multă pasiune. Încercăm să ne bucurăm pe cât posibil de această chimie şi să rezolvăm cât mai repede şi cât mai frumos orice problemă sau discuţie apare vreodată între noi”, a adăugat aceasta.

Întrebată dacă între ea și George Burcea a fost dragoste la prima vcedere atunci când s-au văzut cunoscut la show-ul ”ferma”, de la Pro TV, Viviana Sposub a răspuns: ”Atunci noi nu am realizat asta, dar când am ajuns acasă şi ne-am împărtăşit gândurile, trăirile, ne-am dat seama că din prima clipă în care ne-am privit şi am făcut cunoştinţă, s-a produs “extorsiunea”. Nu ştiu ce înseamnă dragoste la prima vedere, dar ştiu că ce am simţit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”.

citește și...