VIDEO / Amintirile Andreei Antonescu de la Festivalul de la Mamaia. ”A ieșit un mare scandal între mine și Andreea Bălan”

11.08.2021, 11:09
VIDEO / Amintirile Andreei Antonescu de la Festivalul de la Mamaia. ”A ieșit un mare scandal între mine și Andreea Bălan”
VIDEO / Amintirile Andreei Antonescu de la Festivalul de la Mamaia. ”A ieșit un mare scandal între mine și Andreea Bălan”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani, și-a amintit de perioada în care participa la Festivalul de la Mamaia alături de colega sa din trupa Andre, Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani. Andreea Antonescu a povestit ce s-a întâmplat între ea și Andreea Bălan în momentul în care au luat trofeul la Festivalul de la Mamaia, în urmă cu mulți ani.

Andreea Bălan a cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre. De-a lungul anilor, între cele două artiste au existat numeroase tensiuni. Astăzi, însă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au o relație extrem de apropiată. După destrămarea formației, Andreea Bălan a urmat o carieră solo. De asemenea, a participat la emisiuni de dans în țară și în străinătate, unde a reușit să facă performanță. De asemenea, și Andreea Antonescu a urmat o carieră solo.

În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. La rândul ei, Andreea Antonescu Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

Amintirile Andreei Antonescu de la Festivalul de la Mamaia.  ”Ulterior am făcut un alt trofeu”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au participat în anul 1999 la Festivalul de la Mamaia cu piesa ”Liberă la mare”. Cu această melodie, trupa Andre a câștigat locul 1 la secțiunea “Șlagăre”. La emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Andreea Antonescu a povestit ce s-a întâmplat între ea și Andreea Bălan în momentul în care au câștigat trofeul.

“Tata ne-a spus că o să câștigăm și era ca și cum i-ai spune unui artist debutant asta, iar noi chiar am câștigat. A ieșit, evident, un mare scandal între mine și Andreea Bălan, legat de cine ia acasă trofeul. Ulterior am făcut un alt trofeu”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Ce au declarat Andreea Antonescu și Andreea Bălan despre relația lor

Cele două artiste au vorbit recent despre relația dintre ele. „Cu bune și cu rele, Andreea a făcut parte din familia mea, și trebuie să rămână în familia mea, ăsta a fost motivul pentru care am ales-o pe Andreea să îi fie nașă fiicei mele. Și datorită faptului că am mai crescut, și, sperăm noi, ne-a mai venit mintea la cap. Nu putem să generalizăm. Au fost momente, au fost niște chestii din cauza oboselii, de la concerte, evenimente, doar că eram mult prea mici ca să manageriem noi toate lucrurile astea”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Bălan a afirmat că Andreea Antonescu a fost mereu alături de ea, în cele mai dificile momente prin care a trecut în viață: „Ne-am lămurit, din cauza cui, și din cauza trecutului și a traumelor. Dar acum suntem bine, suntem prietene. Atunci când ne-a fost greu, întodeauna am fost alături una de cealaltă. Ea, în special, când mie mi-a fost rău, și am fost în spital, și când am trecut prin perioade amoroase mai triste, ea a fost alături de mine cu toate sfaturile și tot sufletul. Când eram bine poate nu vorbeam, dar atunci când ne-a fost rău, chiar dacă nu vorbiserăm poate de trei luni, cinci luni, șase luni, a fost la telefon, sunt alături de tine, cu ce pot să te ajut, e foarte important”.

citește și...