Fetița Andreei Antonescu, la TV: ”Mi-e dor de Traian, tati”

30.05.2020, 15:05
Fetița Andreei Antonescu, la TV: ”Mi-e dor de Traian, tati”
Fetița Andreei Antonescu, la TV: ”Mi-e dor de Traian, tati”

Andreea Antonescu și fiica sa, Sienna, au fost invitate la o emisiune de televiziune. Fata artistei a dezvăluit că îi este dor de tatăl ei, Traian Spak, care se află în America.

Andreea Antonescu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, alături de fiica sa, Sienna.

Artista a mărturisit că în acest moment nu-și mai face planuri de viitor.

”Cel mai probabil vom merge în State pentru o perioadă, dar vedem ce ne rezervă viața. După cum vezi, lucrurile se schimbă de la o zi la alta, n-am fost vbreodată adepta planurilor pentru că viața m-a surprins și nu întotdeauna într-un mod plăcut. Și atunci am zis să luăm fiecare zi ca atare și să vedem exact cum decurg lucrurile”, a declarat cântăreața.

Fetiței sale îi este dor de America

Sienna a fost întrebată, la emisiunea respectivă, dacă îi este dor de America, țara în care locuiește tatăl ei, Traian Spak. 

Andreea Antonescu este separată de tatăl copilului ei.

”Da. Mi-e dor de Traian, tati. Și de mulți prieteni”, a spus micuța.


Sienna a împlinit 9 ani

Sienna, fiica cântăreței Andreea Antonescu, a împlinit 9 ani zilele trecute. Vedeta a dezvăluit ce cadou a primit fetița sa de la tatăl ei, Traian Spak.

“Sienna a avut în fiecare an petreceri mari, cu multe persoane, peste 50, și uite că anul acesta a fost una mică, cu foarte puțini oameni. Nici eu la majorat nu am avut atâția oameni. Din păcate, nici Răzvan, fratele meu, nu a putut fi prezent, pentru că el a început lucrul și interacționează cu foarte mulți oameni și vrem să fim în siguranță pentru copiii noștri.

Sienna cântă la pian și, de ziua ei, a vrut o chitară și i-am dat comandă una, care va veni la un moment dat. Iar Traian, tatăl ei, a sunat-o de câteva ori din America și i-a făcut cadou un telefon șmecher, pe care și-l dorea”, spunea artista.

citește și...