De ce nu a divorțat Andreea Antonescu până acum de Traian Spak. Ce se întâmplă între cei doi soți

25.10.2019, 12:38
De ce nu a divorțat Andreea Antonescu până acum de Traian Spak. Ce se întâmplă între cei doi soți
De ce nu a divorțat Andreea Antonescu până acum de Traian Spak

La începutul lunii septembrie, Andreea Antonescu a anunțat că va divorța de Traian Spak, tatăl fetiței sale. Cei doi au împreună o fetiță de 8 ani, pe Sienna. Acum, bărbatul care locuiește în America, va trebui să revină în România pentru a divorța legal de Andreea Antonescu.

De ce nu a divorțat Andreea Antonescu până acum de Traian Spak

‘De partea birocratică încă nu ne-am ocupat, dar vreau ca divorțul să se desfășoare aici, suntem două persoane libere, încă din mai. Divorțul va avea loc la notar.

Fiecare dintre noi am intrat în această relație cu niște bunuri, cu care vom și ieși. Ne-am separat civilizat, pentru Sienna lucrurile nu se vor schimba, ea a știut că familia noastră este un pic altfel față de părinților colegilor. Pe tati îl percepe în State, marea majoritate a timpului el e acolo. Nu i-am spus direct și oficial, nu are rost să îi explic ce înseamnă un divorț’, declara artista în urmă cu o lună.

Traian Spak va sta în ţară 30 de zile ca să divorţeze de Andreea Antonescu.

‘Am atâtea „jumătăţi”, dar cea mai importantă a vieţii mele rămâne Sienna (fiica solistei, de 8 ani – n.r.). „Jumătatea” din America este bine, nu ne-am găsit timp până acum, dar Traian va trebui să se întoarcă în ţară şi să fie aici pentru o perioada de 30 de zile, ca să putem divorţa la notar. Aşa e civilizat’, a declarat recent solista pentru Click!

Andreea Antonescu s-a afișat deja cu noul iubit. De aproape o lună, cântăreața se iubește cu reporterul Ştefan Manolache, de la Antena 1.

citește și...