Trecutul neștiut al lui George Burcea. ”În buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu”

27.10.2021, 16:24
Trecutul neștiut al lui George Burcea. ”În buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu”
Trecutul neștiut al lui George Burcea. ”În buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu”

Actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani, și-a deschis sufletul la o emisiune online. Acesta a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. ”În buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu”, a mărturisit George Burcea.

George Burcea a dat detalii despre trecutul său la emisiunea online ”În oglinfă”, realizată de Mihai Ghiță. Actorul a povestit despere copilăria sa și despre momentul în care s-a reunit cu tatăl său și cu frații săi.

George Burcea are patru frați pe care i-a cunoscut abia în 2006. Părinții lui au divorțat când el abia se născuse de trei săptămâni, iar el cu sora lui cea mai mare au rămas alături de mamă, iar restul fraților au plecat cu tatăl.

Trecutul neștiut al lui George Burcea. ”A leșinat, a leșinat instant”

„Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus: „Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici”. Tremuram și în buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu. Și după vreo 5 minute iese frate-miu și vine spre mine somnoros, se freca la ochi și spune: „Da, salut, ce vrei?”. Mă uit la el si zic: „Burcea Cristian? Eu sunt George Burcea, sunt fratele tău”. A leșinat, a leșinat instant”, a povestit George Burcea, potricvit wowbiz.ro.

”Apoi am intrat în curte, am mers în casă, a venit și mătușa mea. M-au dus într-o cameră unde toată lumea a sărit pe mine și au început să strige la tata și la sora mea, că era cu toții acasă. A intrat tata și când m-a văzut a zis „Băiatul meu!” și a leșinat. A intrat soră-mea după 30 de secunde și a zis „Fratele meu!” și a leșinat peste tata. Și eu eram pe pat, înconjurat de vreo șapte oameni, cu frate-miu care mă strângea de mână de mă învinețise, eu uitând-mă la ei unul peste celălalt leșinați. A fost un moment de telenovelă, de film. În prima zi am vorbit tot felul de lucruri, după câteva zile nu mai aveam ce vorbi. Și cel mai dramatic punct a fost atunci când am reunit familia, acesta a fost visul meu de mic”, a mai spus actorul.

George Burcea se iubește cu Viviana Sposub

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.  În ultima vreme au apărut zvonuri că relația dintre cei doi s-a deteriorat, însă lucrurile nu strau deloc așa, cei doi înțelegându-se mai bine ca niciodată. George Burcea a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre iubita sa, Viviana Sposub, afirmând că tot ce a realizat în ultimul an i se datorează acesteia.

”Viviana este superbă și mereu a fost. Ea e sprijinul meu 24 din 24, 7 zile din 7. Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei și a susținerii de care a dat dovadă. N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor”, a spus George Burcea despre iubita sa, Viviana Sposub. ”Ne ajutăm enorm, iar acest lucru n-a făcut nimic altceva decât să ne lege și mai mult”, a completat acesta.

citește și...