Traumele prin care a trecut Oana Roman. ”Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă”

27.03.2021, 11:35
Traumele prin care a trecut Oana Roman. ”Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă”

Oana Roman a vorbit despre traumele pe care le-a suferit în copilărie.

Oana Roman, fiica Mioarei Roman și a lui Petre Roman, fost premier al României, a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar. Aceasta a mărturisit că s-a confruntat cu depresia încă de la vârsta de 13 ani. Aceste probleme din copilărie au fost din cauza schimbărilor care au avut loc în viața familiei atunci Petre Roman a devenit premier. ”Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a mărturisit Oana Roman, potrivit click.ro.


„M-a afectat, pentru că m-a aruncat într-o depresie profundă, acută și gravă, de niște proporții greu de imaginat. La 13 ani jumătate nu înțelegi ce trebuie să faci cu o depresie acută. Greu am înțeles. Eu îmi doream să se termine, să ne întoarcem înapoi, să se întâmple ca și cum nu ar fi fost. Acesta era gândul meu zi de zi, eu nu voiam să fiu acolo. În casă nu vorbea nimeni cu mine, tata nu a venit acasă vreo două luni, el a dormit la Guvern, venea poate jumătate de zi sau o noapte. Mama stătea mult cu el la Guvern, prioritatea lor din acel moment a fost să salveze țara. Mama se ocupa de partea socială, ei erau ocupați”, a mai spus aceasta.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei la notar

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. După ce au divorțat oficial, Oana Roman și Marius Elisei au făcut declarații.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăși”, a spus, la o emisiune de televiziune, Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman.

Marius Elisei a declarat că nici nu exclude, cu desăvârșire, o împăcare de Oana Roman: ”Timpul va decide ce se va întâmpla”, dar nici că nu-și dorește să rămână singur: ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”.

citește și...