VIDEO / Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații după divorț. ”Trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut”

16.02.2021, 14:56
VIDEO / Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații după divorț. ”Trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut”
Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații după divorț. ”Trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut”

Oana Roman și fostul ei soț, Marius Elisei, au făcut primele declarații după ce au divorțat oficial.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

Oana Roman și fostul ei soț, Marius Elisei, au decis să facă împreună primele declarații după ce au divorțat oficial.

Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații după divorț. ”Am ales să se termine frumos”

Oana Roman și Marius Elisei au realizat un videoclip în care le-au vorbit fanilor lor despre divorț.

„Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a explicat Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Marius Elisei a completat și el declarațiile fostei sale partenere de viață. „Ieri am semnat actele de divorț amiabil, așa cum mi se pare normal să se termine o căsnicie. Chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult decât copilul, în sens ca sunt și partaje, ei bine am ales să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales ca atunci când închei trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație”, a afirmat Marius Elisei.

Mioara Roman, afectată de divorțul fiicei sale

Catinca Roman, fata cea mare a Miorei Romann, a declarat, la Antena Stars, că mama sa este afectată de divorțul Oanei Roman. ”Mama e ușor afectată și de divorțul Oanei, ea vede lucrurile mai prăpăstios”, a spus aceasta, conform click.ro.

De asemenea, catinca Roman a dat detalii și despre starea de sănătate a Mioarei Roman, care de curând suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului.

„Mama e bine, și-a revenit super după intervenție. Ne vedem des. Ea stă cu Oana, iar eu mă ocup mai mult de tata, vorbim în fiecare zi, merg la două, trei zile la el. Sper să se vaccineze în curând, nici mama nu s-a vaccinat. E destul de greu pentru ea, e și vârsta”, a mai declarat vedeta.

 

citește și...