Soțul Sânzianei Buruiană vrea cu orice preț să-i găsească un iubit Elenei Ionescu. ”Unul care să te completeze, să-ți facă inima să bată”

02.04.2021, 16:37
Soțul Sânzianei Buruiană vrea cu orice preț să-i găsească un iubit Elenei Ionescu. ”Unul care să te completeze, să-ți facă inima să bată”
Soțul Sânzianei Buruinaă vrea cu orice preț să-i găsească un iubit Elenei Ionescu. ”Unul care să te completeze, să-ți facă inima să bată”

Soțul Sânzianei Buruiană este decis să-i găsească un iubit cântăreței Elena Ionescu.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. La rândul ei, cântăreața  Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Nicolae Zuluf, partenerul de viață al Sânzianei Buruiană este decis să îi găsească un iubit Elenei Ionescu, care este prietenă cu soția sa.

Soțul Sânzianei Buruiană vrea cu orice preț să-i găsească un iubit Elenei Ionescu. ”Bărbatul există, dar tu trebuie să faci puțină curățenie în jurul tău”

”Mergând mereu cu ea prin vacanță o văd singură și m-am gândit că o pot ajuta. Am zis să o duc la biserică pentru că doar Dumnezeu poate face un lucru mare cu ea. Să îi poată da un bărbat matur, de casă și cuminte”, a spus Nicolae Zuluf în cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, notează spynews.ro. ”Trebuie să îți găsesc unul care să te completeze, să-ți facă inima să-ți bată. Bărbatul există, dar tu trebuie să faci puțină curățenie în jurul tău. M-am gândit să îți dau un fotbalist, un prieten”, a mai spus acesta.

Elena Ionescu a comentat: ”Trebuie să fie puțin sportiv că și mie îmi place sentimentul ăsta. Să-mi bată inima. Îmi place credința lui Zuluf și cât de mulțumit și fericit este cu familia lui. După toate conversația cu el m-am liniștit și știu că o să vină când nu mă aștept”.

Sânziana Buruiană a afirmat: ”Ne-am tot gândit cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru ea. Ori o fi ea pretențioasă, ori nu și-a găsit bărbatul pe sufletul ei. Și e și dificil că trebuie să îl placă și Răzvănel și cred că el va fi cel care va decide dacă este sau nu alesul. Nicu s-a oferit să îi găsească un pretendent. De obicei, dacă-și dorește să unească pe cineva îi iese. Are un simț aparte”.

citește și...