Elena Ionescu, noi detalii despre divorțul de tatăl fiului său. Ce nu s-a știut până acum despre despărțirea celor doi

27.05.2020, 14:55
Elena Ionescu, noi detalii despre divorțul de tatăl fiului său. Ce nu s-a știut până acum despre despărțirea celor doi
Elena Ionescu, noi detalii despre divorțul de tatăl fiului său

În luna septembrie 2019, Elena Ionescu anunța că divorțează de tatăl fiului său. Solista și Dragoș Stanciu au decis să se despartă la un an de când se căsătoriseră.

La vremea respectivă, artista nu a dorit să dea prea multe detalii despre motivele care au produs separarea și s-a rezumat în a declara că nu s-au înțeles.

Elena Ionescu a rupt tăcerea despre divorț

În presă au apărut și imagini cu fostul ei partener și fosta lui iubită, iar Elena Ionescu a fost profund dezamăgită.

‘Noi am divorțat de comun acord, la notar, fiindcă așa a fost cel mai bine pentru amândoi. Nu am avut nimic de împărțit. Slavă Domnului, într-un an și ceva de căsnicie, nu au fost lucruri să ne pună în situația de a alege.

În fine, nu este ușor să treci printr-un divorț, dar întotdeauna este cineva sus, acolo, alături de noi, și sunt convinsă că puterea asta pe care eu o am acum, să mă simt după toate lucrurile astea eliberată, susținută, mă determină să mă simt bine. Am un copil pentru care merita să lupt, de aceea, pentru el, voi menține oarecum legătura cu Răzvan’, a spus faimoasa de la Survivor România.

Acum, vedeta s-a hotărât să rupă tăcerea și a explicat motivele pentru care s-a despărțit de Dragoș.

‘Eu nu m-am căsătorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine.

Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil’, a declarat Elena Ionescu, scrie VIVA!

citește și...